Παγκύπριο Πρωτάθλημα 2014 – ΤΕΛΙΚΗ Φάση

** Κ Α Λ Η   Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α **

NATIONAL LEAGUE 2014 F.B.A. TEAMS GOOD LUCK_150Ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο 13-14/12/2014, με τη διεξαγωγή της Τελικής Φάσης, το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών 2014 που διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Μπόουλινγκ.

Είναι πραγματικά μοναδικές οι στιγμές που βιώνουμε σαν σωματείο και το γεγονός ότι στην Τελική Φάση προκρίθηκαν και οι έξι μας ομάδες οι οποίες συμμετέχουν στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα, μας κάνει περήφανους και παράλληλα μας δίνει ώθηση να δουλέψουμε πιο σκληρά για να εδραιώσουμε το σωματείο μας ανάμεσα στα κορυφαία του Κυπριακού μπόουλινγκ.

Είμαστε σίγουροι ότι οι ομάδες μας θα δώσουν τα πάντα και θα αγωνιστούν με πάθος για τη διάκριση αλλά και ότι τα υπόλοιπα μέλη του σωματείου θα δώσουν το παρόν τους για να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Το Δ.Σ. του Ε.Σ.ΜΠΟ. Αμμοχώστου εύχεται στις ομάδες μας, ‘G.GREGORIOU CARS G-FORCE’, ‘THE INCREDIBOWLS’, ‘THE DOCTORS’, ‘YAKOYA AEL’, ‘CARRERA LEONTES B.T.’ και ‘R.W. “U” BOWLING TEAM’ καλή επιτυχία.

ΡΟΣΤΕΡΣ ΟΜΑΔΩΝ Ε.Σ.Μ.Α.

Τις ευχές μας για καλή επιτυχία και στις ομάδες ‘NAVIGATORS’ του Ε.Σ.ΜΠΟ. Λεμεσού και ‘KING PIN’ του Cosmic Bowlers Club.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Ντίνος Σοφοκλέους
Αντιπρόεδρος Ε.Σ.Μ.Α.

bottom line

Advertisements
This entry was posted in Ανακοινώσεις, Δελτίο Τύπου, Διοργανώσεις Κ.Ο.ΜΠΟ., Ευχές, Παγκύπριο Πρωτάθλημα. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s