Εκδήλωση για το προσωπικό του “Space Bowling”

Σας ευχαριστούμε για τα 12 υπέροχα χρόνια…

Σε μία εκδήλωση φορτισμένη από ανάμεικτα συναισθήματα, ιδιαίτερα από το προσωπικό αλλά και τα μέλη του σωματείου μας, ο Επαρχιακός Σύνδεσμος Μπόουλινγκ Αμμοχώστου ‘αποχαιρέτησε’ την Τετάρτη 30/9/2015 το “Space Bowling Center”.

Ήταν Σεπτέμβριος του 2003 όταν το σωματείο μας μετακόμισε από το Limassol Bowling Center, όπου στεγαζόταν από τον καιρό ίδρυσης του το 1989, στο Space Bowling Center. Στα 12 χρόνια που ακολούθησαν ζήσαμε όλοι υπέροχες στιγμές και για τους περισσότερους από εμάς τόσο οι χώροι του Space αλλά κυρίως το προσωπικό, αποτέλεσαν ένα δεύτερο σπίτι και κατ’ επέκταση μία δεύτερη οικογένεια.

Η απόφαση του Δ.Σ. του σωματείου μας για πραγματοποίηση της εκδήλωσης, αγκαλιάστηκε από πολλά μέλη και φίλους του σωματείου με αποτέλεσμα οι εισπράξεις να ανέλθουν στα €870, ποσό το οποίο διανεμήθηκε στο προσωπικό του Bowling Center σαν αποχαιρετηστήριο φιλοδώρημα.

Space Staff we are thanking you for ALL those wonderful memories

Εκ μέρους όλων των μελών του σωματείου μας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που εργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια στο Space Bowling Center για τη φιλοξενία αλλά και το ζεστό και πολύ φιλικό περιβάλλον που είχαν δημιουργήσει. Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε ότι καλύτερο επιθυμείτε για το υπόλοιπο της ζωής σας.

We are wishing you GOOD LUCK

Κλείνοντας, εκ μέρους του Δ.Σ. θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη και φίλους του σωματείου που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση και με τη συνεισφορά τους έδειξαν ότι ο Ε.Σ.Μ.Α. είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό σωματείο μπόουλινγκ και ότι τα μέλη του ξέρουν να εκτιμούν και να ανταποδίδουν.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Ντίνος Σοφοκλέους
Πρόεδρος Ε.Σ.Μ.Α.

bottom line

Advertisements
This entry was posted in Δελτίο Τύπου, Διοργανώσεις Ε.Σ.Μ.Α., Εκδηλώσεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s