Τελετή Έναρξης Αγωνιστικής Περιόδου 2015-16 – Ανακοίνωση

Με μία πρωτοποριακή τελετή έναρξης, η οποία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης 14/10/2015 η ώρα 19:30, στις εγκαταστάσεις του GALACTICA Bowling Center στη Λεμεσό, θα ξεκινήσει και επίσημα η Αγωνιστική Περίοδος 2015-16.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, όπου θα παρευρεθούν ως επίτιμοι προσκεκλημένοι εκπροσώποι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ αλλά και προέδροι των υπολοίπων σωματείων μπόουλινγκ που εδρεύουν στην Κύπρο, θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση των Πρωταθλημάτων “PREMIER Bowling League” και “FRIENDS Bowling League“.

Η εκδήλωση πέραν του καθιερωμένου τελετουργικού και της κλήρωσης, θα περιλαμβάνει πλούσιο μπουφέ και θα δώσει την ευκαιρία στα μέλη, στους προσκεκλημένους και σε φίλους του σωματείου, να χαλαρώσουν παίζοντας μπόουλινγκ χωρίς την ένταση και την πίεση ενός επίσημου αγώνα.

Το κόστος συμμετοχής στην εκδήλωση ορίστηκε στα €15 ανά άτομο και κρατήσεις θα γίνονται, από τους αρχηγούς ομάδων, στα τηλέφωνα 99612444 (Μάικ Παπλαδάκης) ή 99687824 (Ντίνος Σοφοκλέους). Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων στους διαδρόμους είναι περιορισμένος γι’ αυτό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ντίνος Σοφοκλέους
Πρόεδρος Ε.Σ.Μ.Α.

bottom line

Advertisements
This entry was posted in Δελτίο Τύπου, Διοργανώσεις Ε.Σ.Μ.Α., Εκδηλώσεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s