Τελετή Έναρξης Αγωνιστικής Περιόδου 2015-16

Όλα ήταν υπέροχα … Τα καλύτερα έρχονται…

klirosi small photoΜε μία εντυπωσιακή τελετή έναρξης, ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης 14/10/2015, στις εγκαταστάσεις του GALACTICA Bowling Center στη Λεμεσό, η Αγωνιστική Περίοδος 2015-16. Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε ουσιαστικά μία νέα σελίδα στην ένδοξη Ιστορία του σωματείου μας, μιας και το Galactica θα είναι από φέτος η έδρα του Ε.Σ.Μ.Α.

Από τη μία για ακόμη μία φορά, η άψογη διοργάνωση από μέρους του σωματείου μας και τα εξαιρετικά ”facilities” που παρέχουν οι εγκαταστάσεις του Galactica και από την άλλη η μαζική προσέλευση των μελών του σωματείου εξασφάλισαν την επιτυχία της όλης εκδήλωσης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία από τον Πρόεδρο του σωματείου μας ο οποίος αφού αρχικά καλωσόρισε τους επίτημους προσκεκλημένους αλλά και όλους γενικά τους παρευρισκομένους, έκανε μία σύντομη αναφορά στο ιστορικό της αλλαγής έδρας του σωματείου από της ημέρας ίδρυσης του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ο Ε.Σ.Μ.Α. ιδρύθηκε το 1989 και αρχικά στεγάστηκε στο μοναδικό Bowling Center της τότε εποχής στη Λεμεσό, το “LIMASSOL Bowling Center”. Ακολούθως το 2003 μετακόμισε στο “SPACE Bowling Center” όπου και παρέμεινε για 12 χρόνια. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Προέδρου: ″Το Space το νοιώθαμε σαν το δεύτερο μας σπίτι. Το ίδιο προσδοκούμε να νοιώσουμε και για τη νέα μας έδρα, το GALACTICA Bowling Center, η διεύθυνση του οποίου μας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και μας συμπεριφέρθηκε άψογα κάνοντας τη μετάβαση ευκολότερη″. Ακολούθως ευχαρίστησε προσωπικά τους κα. Χρύσω Θεοδώρου, κ. Δώρο Θεοδώρου, κ. Κωνσταντίνο Θεοδώρου και κ. Σάββα Χαραλάμπους για τη στήριξη που έχουν προσφέρει στο σωματείο τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Κλείνοντας ευχήθηκε σε όλους υγεία και πολλές επιτυχίες τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ, κ. Σόλωνας Σόλωνος, ο οποίος συνεχάρει το σωματείο μας για την άμεση και έγκαιρη αντίδραση του μετά τις τελευταίες εξελίξης με την μέχρι πρότινος έδρα του Ε.Σ.Μ.Α. Επίσης έδωσε συγχαρητήρια στο σωματείο για τη διοργάνωση της τελετής έναρξης αλλά και για το έργο που επιτελεί στο χώρο του Κυπριακού Μπόουλινγκ όλα αυτά τα χρόνια και ευχήθηκε σε όλους να έχουν μιά καλή αγωνιστική χρονιά.

Η τελετή συνεχίστηκε με τη διεξαγωγή της κλήρωσης των Πρωταθλημάτων “PREMIER Bowling League” (επίσημο πρωτάθλημα με διοργανωτή τον Ε.Σ.Μ.Α. για τα αθλούμενα μέλη του σωματείου) και “FRIEND’s Bowling League” (ανεπίσημο πρωτάθλημα με διοργανωτή την Οργανωτική Ομάδα του F.B.N. για τα υπόλοιπα μέλη του σωματείου). Στο Πρωτάθλημα της “PREMIER Bowling League” θα συμμετέχουν 8 ομάδες και στο Πρωτάθλημα της “FRIEND’s Bowling League” 10 ομάδες.

klirosi - live_650

Η εκδήλωση περιελάμβανε πλούσιο μπουφέ από την εξαιρετική κουζίνα του Galactica, διασκεδαστική μουσική, εντυπωσιακά φωτορυθμικά αλλά και παιχνίδια μπόουλινγκ.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

PREMIER BOWLING LEAGUE          FRIEND’S BOWLING LEAGUE

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και φίλους του σωματείου που στήριξαν έμπρακτα με την παρουσία τους την προσπάθεια του Δ.Σ. για μία πετυχημένη εκδήλωση. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Κ.Ο.ΜΠΟ. κ. Σόλωνα Σόλωνος και τους Προέδρους των Ε.Σ.ΜΠΟ. Λεμεσού (κ. Φύτο Νεοφύτου) και ROCK ‘N’ BOWL Bowlers Club (κ. Νίκο Αντρέου) που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη διεύθυνση και το προσωπικό του Galactica Bowling Center οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της όλης εκδήλωσης.

Δ.Σ.  Ε.Σ.Μ.Α.

bottom line

Advertisements
This entry was posted in Άλλες Διοργανώσεις, Ανακοινώσεις, Δελτίο Τύπου, Διοργανώσεις Ε.Σ.Μ.Α., Εκδηλώσεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s