Τουρνουά Μπόουλινγκ ”Χριστούγεννα 2015” – Αποτελέσματα

Trophy with Santa Skoufos_originalΟλοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το εορταστικό Χριστουγεννιάτικο Ατομικό Τουρνουά Μπόουλινγκ που διοργάνωσε ο Ε.Σ.Μ.Α. και διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του GALACTICA Bowling Center στη Λεμεσό.

Ήταν όλα υπέροχα και εν μέσω μίας πολύ ζεστής και οικογενειακής ατμόσφαιρας τα μέλη του σωματείου είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν κερδίζοντας παράλληλα και αρκετά δώρα.

Στο τουρνουά, που έλαβαν μέρος συνολικά 61 αθλητές μέλη του σωματείου της Αμμοχώστου, νικητές αναδείχθηκαν στο Group A’ ο Κυριάκος Κωνσταντίνου ο οποίος κέρδισε στον τελικό τον Γιάννο Κωνσταντίνου και στο Group B’ ο Μιχάλης Ελπιδοφόρου ο οποίος με τη σειρά του κέρδισε στο τελικό τον Αναξαγόρα Στυλιανού.

Final Steps 3-5

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ / RESULTS

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου θα ήθελε να ευχαριστήσει, με ένθερμη ευγνωμοσύνη, τις εταιρίες Ced Electric, Scandia, Autobath car wash, Zorbas bakery, S.S. Thermotech Ltd, S. Stavrou Enterprises Ltd, Carlsberg, Classic Burger joint Cyprus και GALACTICA Entertainment, οι οποίες πρόσφεραν δωρεάν προϊόντα.

Παράλληλα συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες και εύχεται ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ σε όλους.

Ντίνος Σοφοκλέους
Πρόεδρος Ε.Σ.Μ.Α.

bottom line

Advertisements
This entry was posted in Ατομικά Τουρνουά, Διοργανώσεις Ε.Σ.Μ.Α., Εορταστικά Τουρνουά, Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s