Παγκύπριο Πρωτάθλημα 2015 – Καλή Επιτυχία

”VAMOS” Famagusta Bowling Club Teams

National Champions League 2015 Trophy - 2Διεξάγεται αυτό το Σαββατοκυρίακο 23-24 Ιανουαρίου το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ομάδων Μπόουλινγκ για την αγωνιστική περίοδο 2015.

Η προκριματική φάση θα διεξαχθεί το Σάββατο 23/1/2015 στο KYKKO Bowling Center και η τελική φάση στο ROCK N BOWL Bowling Center στη Λάρνακα.

Το σωματείο μας θα εκπροσωπηθεί από τρεις ομάδες. Την κάτοχο του τίτλου “G.GREGORIOU CARS G-FORCE”, τους περσινούς δευτεραθλητές Ε.Σ.Μ.Α. “THE DOCTORS” και την περσινή τριταθλήτρια Ε.Σ.Μ.Α. “YAKOYA AEL”.

NATIONAL CHAMPIONS LEAGUE 2015 _F.B.A. Teams Rosters_new-1500

Τα τελευταία χρόνια το σωματείο μας διακρίνεται ανελλιπώς σε ομαδικό επίπεδο στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα. Στην τελευταία  διοργάνωση 6 ομάδες μας είχαν προκριθεί στην τελική 8άδα, με δύο εξ’ αυτών να κατακτούν την 1η και 3η θέση της τελικής κατάταξης, ενώ η ομάδα του σωματείου μας G-FORCE κατέκτησε και τους 3 τίτλους της Κ.Ο.ΜΠΟ. για το 2015.

Όλα αυτά μας γεμίζουν χαρά, περηφάνια, ενθουσιασμό, αισιοδοξία αλλά ταυτόχρονα και ευθύνη για συνέχιση της σκληρής δουλειάς.

Ευελπιστούμε στη διεξαγωγή ενός αθλητοπρεπέστατου τουρνουά και ευχόμαστε σε όσες ομάδες συμμετέχουν καλή επιτυχία. Στις ομάδες μας ευχόμαστε κατ’ αρχήν πρόκριση στην τελική φάση και κατάκτηση των τριών πρώτων θέσεων του φετινού Παγκυπρίου.

Ντίνος Σοφοκλέους
Πρόεδρος Ε.Σ.Μ.Α.

bottom line

Advertisements
This entry was posted in Ανακοινώσεις, Διοργανώσεις Κ.Ο.ΜΠΟ., Παγκύπριες Διοργανώσεις, Παγκύπριο Πρωτάθλημα. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s