Ε.Σ.Μ.Α. ”ALL STAR Tournament” 2015-16 – ΝΙΚΗΤΕΣ

Μεγάλοι ΝΙΚΗΤΕΣ του τουρνουά…
Νεοκλής Ηροδότου & Μάριος Αγγελίδης

ALL STARS Banner 2016Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, αργά απόψε Τετάρτη 2/3/2016, το πρώτο ALL STAR GAME του Επαρχιακού Συνδέσμου Μπόουλινγκ Αμμοχώστου, το επονομαζόμενο G.GREGORIOU CARS ‘ALL STAR GAME 2015-16’.

Μία διοργάνωση που το τέλος της οποίας βρήκε όλους τους εμπλεκόμενους, παίκτες, διοργανωτές, φιλάθλους και άλλους παρευρισκομένους και παρά την κόπωση να δηλώνουν ενθουσιασμένοι που είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εμπειρία.

Article for Winners ALL STAR 2015-16

Από μέρους του το Δ.Σ. του σωματείου έχει βάλει τον πήχη ψηλά και στόχος είναι όπως η διοργάνωση του ALL STAR GAME αναβαθμιστεί περισσότερο και εξελιχθεί σε θεσμό.

Δείτε τα αποτελέσματα στο παρακάτω link.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ / RESULTS

Εκ μέρους του Διοκητικού Συμβουλίου θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Anna Zazulea και Ηλία Ηλία οι οποίοι αποτελούσαν την στατιστική ομάδα του τουρνουά και βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή του, καθώς επίσης τα μέλη μας Elena Kosareva και Μιχάλη Ελπιδοφόρου που βοήθησαν στην φωτογραφική κάλυψη του τουρνουά.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον φίλο του σωματείου Γιάννη Χ”Χαραλάμπους (επικεφαλή της στατιστιστικής ομάδας του Cyprus Bowling S.O.F.T.) για την τεχνική υποστήριξη και την προετοιμασία του προγράμματος υπολογισμού των αποτελεσμάτων καθώς και το προσωπικό και τη διεύθυνση του GALACTICA Bowling Center για την άψογη φιλοξενία αλλά και τη συνεχή τεχνική και άλλη υποστήριξη.

Ευχαριστίες οφείλουμε να εκφράσουμε και στο μέλος του σωματείου μας Γρηγόρη Γρηγορίου ο οποίος ήταν και ο χορηγός του τουρνουά μέσω της εταιρίας του G.GREGORIOU CARS LTD.

Ντίνος Σοφοκλέους
Πρόεδρος Ε.Σ.Μ.Α.

bottom line

Advertisements
This entry was posted in All Stars Games, Άλλες Διοργανώσεις, Ανακοινώσεις, Δελτίο Τύπου, Διοργανώσεις Ε.Σ.Μ.Α.. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s