Εκδρομή στην Πάφο – Queen’s Bay Hotel / Μάιος 2016

Απόδραση από την καθημερινότητα…
Χαλαρώστε… Ξεκουραστείτε… Διασκεδάστε…

Flyer for Promotion - Pafos 2016Ο Επαρχιακός Σύνδεσμος Μπόουλινγκ Αμμοχώστου και ο Επαρχιακός Σύνδεσμος Μπόουλινγκ Κερύνειας διοργανώνουν την καθιερωμένη ετήσια εκδρομή για τα μέλη και φίλους των δύο σωματείων. Η φετινή εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκυρίακο 28-29 Μαίου 2016, στο ξενοδοχείο QUEEN’S BAY στην Πάφο.

Για τα μέλη και φίλους του σωματείου υπάρχουν διαθέσιμα 15 δωμάτια και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τελευταία ημέρα για κρατήσεις ορίζεται το Σαββάτο 14/5/2016. Για τις τιμές των δωματίων μπορείτε να ενημερωθείτε πατώντας πάνω στο ‘flyer’ στα αριστερά της ανακοίνωσης. Σημειώνεται δε ότι εάν κάποιος επιθυμεί, μπορεί να κάνει κράτηση για δύο η και περισσότερα βράδια. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 99687824 και 99612444.

Queens Bay Hotel Promo

Κρατήσεις γίνονται μέσω ONLINE Registration ή συμπληρώνοντας το αντίστοιχο ΕΝΤΥΠΟ (δήλωση συμμετοχής) το οποίο μπορείτε να βρείτε στον πίνακα ανακοινώσεων του σωματείου. Αφού συμπληρωθεί η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να παραδοθεί σε οποιδήποτε μέλος του Δ.Σ. εντός προθεσμίας όπως αυτή αναφέρεται πιο πάνω.

Ντίνος Σοφοκλέους
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ.Μ.Α.

bottom line

Advertisements
This entry was posted in Άλλες Διοργανώσεις, Ανακοινώσεις, Δελτίο Τύπου, Ε.Σ.Μ.Α.-Ε.Σ.Μ.Κ., Εκδρομές, Εκδηλώσεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s