Προκριματικά Παγκυπρίου Πρωταθλήματος – Λάδωμα

FAMAGUSTA LOGO_150Έχουμε λάβει από τη διεύθυνση του GALACTICA Bowling Center ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία το λάδωμα που θα χρησιμοποιηθεί στην Προκριματική Φάση του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος θα είναι διαθέσιμο για προπονήσεις στον 2ο όροφο από την Δευτέρα 3/10/16 (μετά τις 17:00) μέχρι και την Τετάρτη 5/10/16 (μετά τις 17:00). Το σχέδιο του Oil Pattern θα είναι αναρτημένο στο χώρο του 2ου ορόφου στο reception.

Οι κρατήσεις διαδρόμων για προπόνηση των ενδιαφερομένων ομάδων θα πρέπει να γίνονται έγκαιρα στην Διεύθυνση του Bowling Center επισημαίνοντας ότι επιθυμείτε λάδωμα Παγκυπρίου. Για τις υπόλοιπες ομάδες (που δεν συμμετέχουν στο Παγκύπριο) θα πρέπει και πάλι να γίνονται έγκαιρα κρατήσεις επισημαίνοντας ότι επιθυμείτε λάδωμα Πρωταθλήματος.

ΛΑΔΩΜΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ

Αναφορικά με το Παγκύπριο Κύπελλο και την Τελική Φάση του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος οι ομάδες που επιθυμούν να προπονηθούν θα πρέπει να επικοινωνούν απευθείας με τα Bowling Centers όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες.

Ντίνος Σοφοκλέους
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ.Μ.Α.

bottom line

Advertisements
This entry was posted in Αγων. Περίοδος 2016-17, Ανακοινώσεις, Δελτίο Τύπου, Διοργανώσεις Ε.Σ.Μ.Α., Πρωτάθλημα Ε.Σ.Μ.Α.. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s