Τελετή Έναρξης Αγωνιστικής Περιόδου 2016-17

Ακόμη πιο δυνατοί… Τα καλύτερα έρχονται…

klirosi small photoΜε μία σεμνή τελετή έναρξης, το βράδυ της Τετάρτης 12/10/2016, στις εγκαταστάσεις του GALACTICA Bowling Center στη Λεμεσό, ξεκίνησε η Αγωνιστική Περίοδος 2016-17.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία από τον Πρόεδρο του σωματείου μας Ντίνο Σοφοκλέους, ο οποίος αφού αρχικά καλωσόρισε τους παρευρισκομένους έκανε μία σύντομη αναδρομή στην περσινή χρονιά. Ακολούθως έκανε αναφορά στις διάφορες εκδηλώσεις και διοργανώσεις που προγραμματίζονται για τη φετινή σεζόν και κλείνοντας μίλησε για τον μεγάλο φετινό στόχο του Διοικητικού Συμβουλίου, την αποστολή επίλεκτης ομάδας στο εξωτερικό για να εκπροσωπήσει το σωματείο μας σε διεθνές τουρνουά μπόουλινγκ.

Η τελετή συνεχίστηκε με τη διεξαγωγή της κλήρωσης των Πρωταθλημάτων “PREMIER Bowling League 2016-17” και “FRIEND’s Bowling League 2016-17”. Στο Πρωτάθλημα της “PREMIER Bowling League” θα συμμετέχουν 10 ομάδες και στο Πρωτάθλημα της “FRIEND’s Bowling League” 11 ομάδες.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης εγκαινιάστηκε το κανάλι του σωματείου μας στο You Tube καθώς και οι μεταδόσεις LIVE STREAMING μία καινοτομία που στόχο έχει την προώθηση του μπόουλινγκ στο ευρύτερο κοινό. Δείτε σε μαγνητοσκόπηση την τελετή έναρξης…

ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ 2016-17

Το Δ.Σ. δεξιώθηκε τους παρευρισκομένους με μεζεδάκια από την εξαιρετική κουζίνα του Galactica.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

PREMIER BOWLING LEAGUE          FRIEND’S BOWLING LEAGUE

Ευχαριστούμε όσα μέλη και φίλους του σωματείου στήριξαν έμπρακτα με την παρουσία τους την προσπάθεια του Δ.Σ. για μία πετυχημένη εκδήλωση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη διεύθυνση και το προσωπικό του Galactica Bowling Center οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της όλης εκδήλωσης.

Δ.Σ.  Ε.Σ.Μ.Α.

bottom line

Advertisements
This entry was posted in Αγων. Περίοδος 2016-17, Ανακοινώσεις, Δελτίο Τύπου, Διοργανώσεις Ε.Σ.Μ.Α., Εκδηλώσεις, Τελετή Έναρξης. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s