Προ-επιλογή Εθνικής Κατηγορίας – Νοέμβριος 2016

C.B.F. LOGO_150Οι πιο κάτω αθλητές έχουν επιλεγεί από την υποεπιτροπή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ για να απαρτίσουν κατά αρχάς την Εθνική Κατηγορία και καλέστηκαν σε συνάντηση την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο Rock ‘N’ Bowl Bowling Center στην Λάρνακα.

Σύμφωνα με παλαιότερη ενημερωτική επιστολή που λάβαμε από την Κ.Ο.ΜΠΟ., η επιλογή των αθλητών θα γίνεται με γνώμονα το ταλέντο, το πάθος, την εμπειρία την επίδοση σε αγώνες και την αγωνιστική και γενική συμπεριφορά και θα καλούνται μόνο αθλητές που πιστεύουν σε αυτό τον θεσμό .

Οι αθλητές θα ενταχθούν σε πρόγραμμα εκπαίδευσης, προπονήσεων και με πιθανές προσθαφαιρέσεις αθλητών ανάλογως των αναγκών και των εσωτερικών κανονισμών της υποεπιτροπής. Μέσα από αυτή την Εθνική Κατηγορία θα γίνεται η επιλογή των εθνικών ομάδων για τις εκάστοτε αποστολές της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ σε διεθνείς αγώνες μπόουλινγκ.

Για την επιλογή των ηλικίας 50+(seniors) θα δημιουργηθεί ξεχωριστή κατηγορία.

ΠΡΟ-ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Ειρήνη Καπλάνιου
Γεν. Γραμματέας Ε.Σ.Μ.Α.

bottom line

Advertisements
This entry was posted in Άλλες Διοργανώσεις, Αγων. Περίοδος 2016-17, Ανακοινώσεις, Διοργανώσεις Κ.Ο.ΜΠΟ., Εθνική Ομάδα. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s