Ε.Σ.Μ.Α. on Tour / Ιούνιος 2017 – Ανακοίνωση

Χαλάρωση – Διασκέδαση – Ξεκούραση

esma-on-tour-2017_trip-only-flyer_square_borderΟ Επαρχιακός Σύνδεσμος Μπόουλινγκ Αμμοχώστου ανακοινώνει τη διοργάνωση του 1ου ταξιδιού “Ε.Σ.Μ.Α. on ΤOUR“, στην πανέμορφη Σόφια στη Βουλγαρία, το οποίο έχει ως σκοπό την επανέναρξη και εδραίωση των εκδρομών που για πολλά χρόνια το σωματείο μας διοργάνωνε στο εξωτερικό σε ετήσια βάση και με μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα στοχεύουμε στην ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των αθλητών μελών μας αλλά και στη γνωριμία και δημιουργία σχέσεων με άλλα σωματεία αλλά και μπόουλερς του εξωτερικού, με σκοπό την ενδυνάμωση του αθλήματος μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου ετοίμασε τρία ελκυστικά πακέτα για τα μέλη του σωματείου στα οποία συμπεριλαμβάνονται, αεροπορικό εισιτήριο, οι μεταφορές και διαμονή για πέντε βράδια! Όλα τα μέλη του σωματείου τα οποία θα ταξιδέψουν μαζί μας στο “1ο Ε.Σ.Μ.Α. on ΤOUR“, θα τύχουν επιχορήγησης καθώς και ευκολιών πληρωμής!

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ          ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Ειρήνη Καπλάνιου
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ε.Σ.Μ.Α.

bottom line

Advertisements
This entry was posted in ESMA on TOUR, Άλλες Διοργανώσεις, Αγων. Περίοδος 2016-17, Ανακοινώσεις, Διεθνείς Διοργανώσεις, Εκδρομές. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s