Διαγωνισμός ”1st F.B.C. STARS on Tour” – Sofia 2017

fbc-stars-on-tour-flyer_smallΑνακοινώνουμε τη διοργάνωση του διαγωνισμού “1st F.B.C. STARS on Tour“. Στα πλαίσια του ταξιδιού “Ε.Σ.Μ.Α. on ΤOUR” το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε για έξι μέρες στη Σόφια της Βουλγαρίας, παράλληλα θα διεξαχθεί και το “BALKANS EURO CHALLENGE 2017“. Στο συγκεκριμένο τουρνουά, το οποίο φέτος θα λάβει χώρα από τις 17 έως τις 25 Ιουνίου 2017, διεξάγονται διαγωνισμοί μπόουλινγκ τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο!

Το σωματείο μας θα επιχορηγήσει πλήρως μια ομάδα (F.B.C. STARS) αποτελούμενη από ΕΞΙ (6) ΜΠΟΟΥΛΕΡΣ (μέλη του Ε.Σ.Μ.Α.) η οποία θα λάβει μέρος στο τουρνουά ΟΜΑΔΩΝ εκπροσωπώντας τον Ε.Σ.Μ.Α.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ             ONLINE REGISTRATION

Επίσης ο Επαρχιακός Μπόουλινγκ Αμμοχώστου θα επιχορηγήσει όσους μπόουλερ μας οι οποίοι είναι μέλη του Ε.Σ.Μ.Α., με μέγιστο ποσό τα πενήντα Ευρώ (€50) έκαστος, για να ταξιδέψουν μαζί μας και να αγωνιστούν είτε σε Ομαδικό είτε σε ατομικό επίπεδο στο BALKAN Euro Challenge 2017.

Ντίνος Σοφοκλέους
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ.Μ.Α.bottom line

Advertisements
This entry was posted in ESMA on TOUR, F.B.C. STARS on Tour, Άλλες Διοργανώσεις, Αγων. Περίοδος 2016-17, Ανακοινώσεις, Διεθνείς Διοργανώσεις, Ταξίδια στο εξωτερικό. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s