Εβδομαδιαίες Ανακοινώσεις Διοικητικού Συμβουλίου

FAMAGUSTA LOGO_150Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου επιθυμεί να ενημερώσει τα μέλη του ότι από σήμερα και μέχρι νεωτέρας, όλες οι εβδομαδιαίες ανακοινώσεις θα δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου και ως εκ τούτου δε θα γίνονται ανακοινώσεις στους διαδρόμους πριν την έναρξη των αγώνων.

Οι ανακοινώσεις της εβδομάδας έχουν ως ακολούθως:

  1. Η αποψινή αγωνιστική (15η) είναι η τελευταία της οποίας τα αποτελέσματα συνυπολογίζονται για την επιλογή της εξαμελούς ομάδας που θα εκπροσωπήσει το σωματείο μας στο επερχόμενο “ALL STARS” της Κ.Ο.ΜΠΟ, το οποίο θα διεξαχθεί στο “KYKKO Bowling” το Σαββατοκύριακο 4-5 Μαρτίου 2017. Η σύνθεση της ομάδας θα ανακοινωθεί το ερχόμενο Σάββατο 25/2/2017.
  2. Την ερχόμενη Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 λήγει η προθεσμία για τα μέλη του Ε.Σ.Μ.Α. για Δηλώσεις Συμμετοχής στο καλοκαιρινό ταξίδι “ESMA on Tour 2017” το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Σόφια της Βουλγαρίας. Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του Δ.Σ. έχει επιτραπεί η εκδήλωση ενδιαφέροντος και σε ΜΗ μέλη του σωματείου. Η προθεσμία για τα μη μέλη λήγει την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017.
  3. Ευχαριστούμε όσα μέλη του σωματείου έλαβαν μέρος στην εκδήλωση της Δευτέρας (Carnival Bowling Night 2017). Οι νικητές του διαγωνισμού οι οποίοι κέρδισαν από πέντε (5) Δωρεάν Παιχνίδια (προσφορά του Ε.Σ.Μ.Α.) είναι οι Σάββας Πέτρου (AJAX/1ος), Χριστάκης Χρίστου (AJAX/6ος), Ηλίας Χριστοφόρου (D.N.A./11ος), Caroline Woolard (UNDER-PRESSURE/16η) και Μιχάλης Περρότ (SPARE RIBS/28ος).
  4. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην εταιρία “JOHNSTONE’S LEYLAND” και τον ιδιοκτήτη της, Πανίκο Παναγιώτου αρχηγό της ομάδας “THE DOCTORS”, για την ευγενική του χορηγία για την αγορά στολών της ακαδημίας του σωματείου μας.

Ειρήνη Καπλάνιου
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ε.Σ.Μ.Α.

bottom line

Advertisements
This entry was posted in Αγων. Περίοδος 2016-17, Ανακοινώσεις, Διοργανώσεις Ε.Σ.Μ.Α., Εβδομαδιαίες Ανακοινώσεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s