Εβδομαδιαίες Ανακοινώσεις Διοικητικού Συμβουλίου

FAMAGUSTA LOGO_150Οι ανακοινώσεις της εβδομάδας έχουν ως ακολούθως:

  1. Στο επερχόμενο “ALL STARS CLUBS CHAMPIONSHIP” της Κ.Ο.ΜΠΟ, το οποίο θα διεξαχθεί στο “KYKKO Bowling” το Σαββατοκύριακο 4-5 Μαρτίου 2017 την ομάδα που θα εκπροσωπήσει το σωματείο μας αποτελούν οι Πάνος Γλυκής, Κυριάκος Κωνσταντίνου, Λοίζος Στάυρου, Κυριάκος Χ”ΤτοφήςΧρήστος Κρασσάς και Στέλιος Ποταμίτης. Την αποστολή θα συνοδεύει ο πρόεδρος του σωματείου Ντίνος Σοφοκλέους. Ευχόμαστε στους αθλητές μας, αγωνιζόμενοι με πάθος και πάντοτε στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας, καλή επιτυχία και κατάκτηση διακρίσεων.
  2. Έχει λήξει η προθεσμία για Δηλώσεις Συμμετοχής των μελών του Ε.Σ.Μ.Α. στο καλοκαιρινό ταξίδι “ESMA on Tour 2017” το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Σόφια της Βουλγαρίας και ως εκ τούτου δε θα γίνουν αποδεκτές άλλες αιτήσεις. Συνολικά θα ταξιδέψουν 25 άτομα, συμπεριλαμβανομένων και των έξι (6) νικητών του διαγωνισμού F.B.C. STARS on Tour 2017. Με απόφαση του Δ.Σ. το αρχικό κόστος που έχει ανακοινωθεί δε θα αλλάξει παρά το γεγονός ότι θα υπάρξει μία διαφοροποίηση στην αρχική προσφορά η οποία ήταν για τριάντα άτομα. Η όποια διαφορά θα καλυφθεί από το σωματείο. Παρακαλούνται όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή να έρθουν σε επικοινωνία με το μέλος του Δ.Σ. Γιώργο Κτωρή (99675882) για να διευθετήσουν την πληρωμή του ποσού που τους αντιστοιχεί.
  3. Αναφορικά με το διαγωνισμό F.B.C. STARS on Tour 2017 ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες ότι η Τελική Φάση για επιλογή της ομάδας των έξι (6), θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 (9:30πμ) αντί για τις 13/5/2017 που ήταν αρχικά προγραμματισμένη. Μετά από σχετική απόφαση του Δ.Σ. όσοι δεν έχουν σκοπό ή δε μπορούν να ταξιδέψουν, ακόμη και εάν τελικά θα καταφέρουν (υποθετικά) να προκριθούν στην πρώτη εξάδα του διαγωνισμού, ΔΕΝ έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην τελική φάση, για να εξασφαλιστεί η αξιοπιστία του διαγωνισμού καθώς και το Fair Play! Όσοι βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία καλούνται να ενημερώσουν το Δ.Σ. πριν την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 που είναι και η τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του διαγωνισμού. Επίσης ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες ότι το σωματείο έχει κάνει διευθετήσεις, εξασφαλίζοντας συμμετοχή (Entry) και στο ατομικό τουρνουά  BALKAN CHALLENGE 2017 για όσα μέλη της ομάδας ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό. Το κόστος ανέρχεται στα €60 και θα πληρωθεί από τους παίκτες που θα δείξουν ενδιαφέρον.
  4. Αναφορικά με τις Εκπτωτικές Κάρτες των μελών του σωματείου, το Δ.Σ. κατ’ αρχήν απολογείται για τη μεγάλη καθυστέρηση και ενημερώνει τα μέλη ότι αναμένουμε απάντηση από τη διεύθυνση του GALACTICA για κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες. Ευελπιστούμε ότι εντός της επόμενης εβδομάδας θα παραδοθούν στους κατόχους τους.

Ειρήνη Καπλάνιου
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ε.Σ.Μ.Α.

bottom line

This entry was posted in Αγων. Περίοδος 2016-17, Ανακοινώσεις, Διοργανώσεις Ε.Σ.Μ.Α., Εβδομαδιαίες Ανακοινώσεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s