Εβδομαδιαίες Ανακοινώσεις Διοικητικού Συμβουλίου

Οι ανακοινώσεις της εβδομάδας έχουν ως ακολούθως:

  1. Το σωματείο μας κατέλαβε την  θέση της Ομαδικής Κατάταξης στο πρόσφατο Διασωματειακό Κύπελλο “ALL STARS 2017” της Κ.Ο.ΜΠΟ., συγκεντρώνοντας 97 βαθμούς και ανακυρήχθηκε πανάξια σε Πρωταθλητή διασωματειακού για το 2017. Το Δ.Σ. συγχαίρει και ευχαριστεί τόσο τα μέλη της ομάδας του σωματείου μας (Κυριάκο Χ”Ττοφή, Λοίζο Σταύρου, Χρήστο Κρασσά, Στέλιο Ποταμίτη, Κυριάκο Κωνσταντίνου,Πάνο Γλυκή), αλλά και τα μέλη μας τα οποία στελέχωναν τις Εθνικές Ομάδες (Νίκη Σχίζα, Νάντια Ηροδότου, Μύρια Καστόρη, Γιάννος Κωνσταντίνου και Νεοκλής Ηροδότου) για τα μετάλλια που κέρδισαν και τους βαθμούς που μάζεψαν στους ατομικούς διαγωνισμούς που έλαβαν μέρος.
  2. Έχει λήξει η προθεσμία για Δηλώσεις Συμμετοχής των μελών του Ε.Σ.Μ.Α. στο καλοκαιρινό ταξίδι “ESMA on Tour 2017” το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Σόφια της Βουλγαρίας και ως εκ τούτου δε θα γίνουν αποδεκτές άλλες αιτήσεις. Οι συμμετέχοντες έχουν ενημερωθεί με SMS ότι σήμερα Τετάρτη 8/3/2017, είναι η τελευταία μέρα για διευθέτηση της προκαταβολής που τους αντιστοιχεί. Υπεύθυνος για τις εισπράξεις είναι το μέλος του Δ.Σ., Γιώργος Κτωρής (99675882)
  3. Αναφορικά με τις Εκπτωτικές Κάρτες των μελών του σωματείου, το Δ.Σ. κατ’ αρχήν απολογείται για τη μεγάλη καθυστέρηση και ενημερώνει τα μέλη ότι ξεκίνησε η παράδοση τους στους δικαιούχους. Το ποσοστό έκπτωσης ανέρχεται στο 10% (από τυπογραφικό λάθος στις κάρτες αναγράφεται 15%) και οι κάρτες θα έχουν ισχύ μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017. Για να εξασφαλίσει κάποιος την έκπτωση θα πρέπει υποχρεωτικά να παρουσιάζει την Εκπτωτική Κάρτα στο ταμείο. Όταν δεν παρουσιάζεται η κάρτα, δε θα παραχωρείται οποιαδήποτε έκπτωση. Τα προϊόντα που κατά καιρούς βρίσκονται σε προσφορά, δε θα έχουν επιπλέον έκπτωση. Οι κάρτες θα είναι σε ισχύ από την ερχόμενη Δευτέρα 13/3/2017.
  4. Το φετινό τουρνουά “F.B.C. All Stars 2017”  του σωματείου θα διεξαχθεί το διήμερο 14-15 Μαρτίου 2017. Στο διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι TOP 15 μπόουλερς της ”PREMIER League” και οι αντίστοιχοι TOP 15 μπόουλερς της ”FRIENDS League”. Βασική προυπόθεση για δικαίωμα συμμετοχής είναι οι ‘bowlers’ να έχουν συμπληρώσει το 50% των παιχνιδιών που θα έχουν παιχτεί μέχρι και την 17η Αγωνιστική της ‘PREMIER League’ και την 16η Αγωνιστική της ‘FRIENDS League’. Οι μπόουλερς θα διαγωνιστούν σε δύο ξεχωριστά γκρουπ για την ανάδειξη των κορυφαίων κάθε κατηγορίας. Εντός των ημερών θα δημοσιευθεί στην επίσημη Ιστοσελίδα του σωματείου η Προκήρυξη του τουρνουά.

Ειρήνη Καπλάνιου
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ε.Σ.Μ.Α.

Advertisements
This entry was posted in Αγων. Περίοδος 2016-17, Ανακοινώσεις, Διοργανώσεις Ε.Σ.Μ.Α., Εβδομαδιαίες Ανακοινώσεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s