Ε.Σ.Μ.Α. ”ALL STAR Tournament” 2016-17 – ΝΙΚΗΤΕΣ


Μεγάλοι ΝΙΚΗΤΕΣ του τουρνουά…
Λοίζος Σταύρου & Caroline Woolard!

Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Τετάρτης 15/3/2017 και για 2η συνεχόμενη χρονιά, το ALL STAR GAME του Επαρχιακού Συνδέσμου Μπόουλινγκ Αμμοχώστου.

Μία διοργάνωση η οποία αναβαθμίστηκε ακόμη περισσότερο τη φετινή σεζόν. Πέραν της τελετής έναρξης κατά την οποία παρουσιάστηκαν ένας προς έναν όλοι οι διαγωνιζόμενοι, υπήρξε και ζωντανή μεράδοση LIVE streaming από το κανάλι του σωματείου μας στο You Tube.

Μέσα από ένα 4ωρο γεμάτο ένταση και αμφίρροπες αναμετρήσεις προκρίθηκαν στους δύο τελικούς, για την κατηγορία PREMIER ο Βαγγέλης Παππάς (THE DOCTORS) με αντίπαλο το Λοίζο Σταύρου (THE DOCTORS) και για τη FRIENDS ο Έρικ Ηρακλή (D.N.A.) με αντίπαλο την Caroline Woolard (UNDERPRESSURE).

Οι δύο ΝΙΚΗΤΕΣ του φετινού ALL STAR GAME!

Οι δύο τελικοί επιφύλαξαν μπόλικο σασπένς και αγωνία τόσο στους διαγωνιζόμενους όσο και στους παρευρισκομένους θεατές.

Στην κατηγορία FRIENDS η Caroline Woolard επικράτησε μόλις με μία κορύνα διαφορά (345-344). Στην κατηγορία PREMIER η μάχη κράτησε μέχρι το προτελευταίο frame με τον Λοίζο Σταύρου να κερδίζει τον αντίπαλο του στις λεπτομέρειες (390-376). Στα πλαίσια του διαγωνισμού βραβεύτηκαν και οι Bowlers κάθε κατηγορίας οι οποίοι πέτυχαν τις ψηλότερες επιδόσεις στην κατηγορία τους.

Οι νικητές στο Highest Game κάθε κατηγορίας!

Οι Top8 Bowlers κάθε κατηγορίας!

Από μέρους του το Δ.Σ. του σωματείου έχει ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη και στόχος είναι όπως η διοργάνωση του ALL STAR GAME αναβαθμίζεται συνεχώς μιας και αποτελεί αναπόσταστο μέρος της αγωνιστικής βιτρίνας του σωματείου μας.

Δείτε τα αποτελέσματα στο παρακάτω link.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ / RESULTS

Οι Top 8 Bowlers κάθε κατηγορίας!

Οι Top 15 Bowlers της κατηγορίας PREMIER!

Οι Top 15 Bowlers της κατηγορίας FRIENDS!

Εκ μέρους του Διοκητικού Συμβουλίου θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Χάρη Παπαθεοχάρους και Andrew Θεοχαρίδη που είχαν την επιμέλεια της ζωντανής μετάδοσης (live streaming), τον Αντρέα Αντρέου που συμμετείχε στην ομάδα στατιστικής του τουρνουά καθώς και την Elena Kosareva που ανάλαβε τη φωτογραφική κάλυψη του τουρνουά. Όλοι ανεξαιρέτως βοήθησαν τα μέγιστα στην ομαλή διεξαγωγή της όλης διοργάνωσης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο προσωπικό και τη διεύθυνση του GALACTICA Bowling Center για την άψογη φιλοξενία αλλά και τη συνεχή τεχνική και άλλη υποστήριξη.

Ντίνος Σοφοκλέους
Πρόεδρος Ε.Σ.Μ.Α.

Advertisements
This entry was posted in All Stars Games, F.B.C. ALL STARS, Άλλες Διοργανώσεις, Αποτελέσματα, Αγων. Περίοδος 2016-17, Ανακοινώσεις, Δελτίο Τύπου, Διοργανώσεις Ε.Σ.Μ.Α.. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s