Παγκύπριο Κύπελλο Κ.Ο.ΜΠΟ. 2017 – Αποτελέσματα

Παγκύπρια Κυπελλούχος η “G-FORCE”
Στους Ημιτελικούς η “AEL B.T.”

Διεξήχθηκε την Κυριακή 21/5/2017, στις εγκαταστάσεις του COSMIC Bowling Center στην Πάφο, το “Παγκύπριο Κύπελλο 2017” που διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Μπόουλινγκ. Το σωματείο μας εκπροσώπησαν οι ομάδες “AEL B.T.” και “G-FORCE”. Στο τουρνουά έλαβαν μέρος οι Κυπελλούχες και Φιλανίστριες ομάδες των σωματείων Ε.Σ.ΜΠΟ. Αμμοχώστου, Ε.Σ.ΜΠΟ. Λεμεσού και Ε.Σ.ΜΠΟ. Κερύνειας καθώς επίσης και οι Κυπελλούχες ομάδες των σωματείων RnB Bowlers Club και COSMIC Bowlers Club.

Ακόμη μία διάκριση για το σωματείο μας, από την ομάδα της “G-FORCE” η οποία μετά από ‘διάλειμμα’ ενός έτους επανήλθε δυναμικά στην κορυφή του Κυπριακού Μπόουλινγκ κατακτώντας ακόμη ένα τρόπαιο!

Κερδίζοντας διαδοχικά στην προημιτελική φάση τους NAVIGATORS (Ε.Σ.ΜΠΟ. Λεμεσού /2956-2702 / 3 games) και στην ημιτελική φάση την AEL B.T. (Ε.Σ.ΜΠΟ. Αμμοχώστου /1846-1810 / 2 games), προκρίθηκε στον τελικό. Έχοντας για αντίπαλο την ομάδα του APOEL B.T. (RnB Bowlers Club / 1777 / 2 games), οι παίκτες της ομάδας απέδωσαν εξαιρετικά (2040 /  2 games) με αποτέλεσμα η ομάδα μας χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες να κατακτήσει πανάξια το 3ο στην ιστορία της τρόπαιο ως Παγκύπρια Κυπελλούχος!

Η άλλη εκπρόσωπος του σωματείου μας “AEL B.T.”, συνεχίζοντας την καλή πορεία που είχε στη διοργάνωση του Κυπέλλου του Ε.Σ.Μ.Α., κατάφερε να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του θεσμού.

Στην προημιτελική φάση προσπέρασε το πολύ δύσκολο εμπόδιο των EAGLES (Ε.Σ.ΜΠΟ. Λεμεσού) με σκορ 2746-2728 (3 games)! Στην ημιτελική φάση αντιμετώπισε την ομάδα της G-FORCE την οποία κοίταξε στα μάτια, χάνοντας οριακά μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα με σκορ 1810-1846 (2 games)!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου συγχαίρει τους παίκτες όλων των ομάδων για την αγωνιστική τους παρουσία αλλά και την άψογη συμπεριφορά τους καθ’ ολη τη διάρκεια του τουρνουά! Θερμά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την ομάδα της G-FORCE η οποία επάξια μπορεί να θεωρείται ως η κορυφαία ομάδα του Ε.Σ.Μ.Α. και μία εκ των δύο κορυφαίων ομάδων του Κυπριακού Μπόουλινγκ την τελευταία δεκαετία! Πολλά επίσης ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην ομάδα της AEL B.T. η οποία μέσα από πολλές δυσκολίες τη φετινή σεζόν, κατάφερε να κλείσει τη χρονιά με θετικές αναμνήσεις και γερές βάσεις για την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Ντίνος Σοφοκλέους
Πρόεδρος Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in Άλλες Διοργανώσεις, Αγων. Περίοδος 2016-17, Δελτίο Τύπου, Διοργανώσεις Κ.Ο.ΜΠΟ., Παγκύπριες Διοργανώσεις, Παγκύπριο Κύπελλο. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s