Παγκύπριο Champions League Κ.Ο.ΜΠΟ. 2017 – Αποτελέσματα

Πρωταθλητές οι “NAVIGATORS”!
Δευτεραθλήτρια η “G-FORCE”!

Διεξήχθη την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, στις εγκαταστάσεις του COSMIC Bowling Center στην Πάφο, το “Παγκύπριο Champions League 2017” που διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Μπόουλινγκ.

Το σωματείο μας εκπροσώπησαν οι ομάδες “THE DOCTORS” (πρωταθλήτρια σωματείου) και “G-FORCE” (δευτεραθλήτρια). Στο τουρνουά έλαβαν μέρος ομάδες των σωματείων Ε.Σ.ΜΠΟ. Αμμοχώστου, Ε.Σ.ΜΠΟ. Λεμεσού, Ε.Σ.ΜΠΟ. Κερύνειας, RnB Bowlers Club και COSMIC Bowlers Club.

Η ομάδα των “G-FORCE” ξεκίνησε την προσπάθεια της το πρωί της Κυριακής συμμετέχοντας στο Α’ Γκρουπ όπου, μετά από ένα συναρπαστικό μίνι πρωτάθλημα, κατέλαβε την 1η θέση με έξι βαθμούς, πετυχαίνοντας δύο νίκες, μία ήττα και μέσο όρο 182,93!

Διαδοχικά αντιμετώπισε τον APOLLON (Ε.Σ.ΜΠΟ. Λεμεσού / 924-849), τους THE DOCTORS (Ε.Σ.ΜΠΟ. Αμμοχώστου / 984-910) και τους SHADOWS (Ε.Σ.ΜΠΟ. Κερύνειας /836-908)! Με την κατάληψη της 1ης θέσης του Γκρουπ προκρίθηκε στον Τελικό όπου αντιμετώπισε την περσινή Πρωταθλήτρια.

Στο μεγάλο τελικό αντιμετώπισε την κάτοχο του τίτλου για το 2016, ομάδα των NAVIGATORS (Ε.Σ.ΜΠΟ. Λεμεσού). Μετά από ένα αμφίρροπο αγώνα στα πρώτα δύο παιχνίδια και με το σκορ στο 1-1 (G-1: 996-1019 & G-2: 1016-990) η ομάδα μας βρέθηκε να προηγείται με μόλις 3 κορύνες διαφορά! Στο τρίτο και κρισιμότερο παιχνίδι η G-FORCE δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική απόδοση των δύο πρώτων παιχνιδιών με αποτέλεσμα να ηττηθεί (850-1010) και να χάσει τον αγώνα με σκορ 1-3 (2862-3019).

Πολυτιμότερη παίκτρια (M.V.P.) ομάδας αναδείχθηκε ο Νεοκλής Ηροδότου με 210,0 μ.ο.

Η ομάδα των “THE DOCTORS” ξεκίνησε την προσπάθεια της το πρωί της Κυριακής συμμετέχοντας και εκείνη στο Α’ Γκρουπ όπου, στις λεπτομέρειες έχασε την πρόκριση καταλαμβάνοντας την 3η θέση με έξι βαθμούς, πετυχαίνοντας δύο νίκες, μία ήττα και μέσο όρο 177,8!

Διαδοχικά αντιμετώπισε τους SHADOWS (Ε.Σ.ΜΠΟ. Κερύνειας /876-779), την G-FORCE (Ε.Σ.ΜΠΟ. Αμμοχώστου / 910-984) και τον APOLLON (Ε.Σ.ΜΠΟ. Λεμεσού / 881-876)! Με την κατάληψη της 3ης θέσης του Γκρουπ αποκλείστηκε από την επόμενη φάση.

Πολυτιμότερος παίκτης (M.V.P.) ομάδας αναδείχθηκε ο Λοίζος Σταύρου με 185 μ.ο.

Θερμά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην ομάδα μας “G-FORCE ” για την κατάκτηση της 2ης θέσης αλλά και στους “THE DOCTORS” για την πορεία στη φετινή Παγκύπρια διοργανώση του “Champions League 2017”.

Θερμά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ επίσης στην Παγκύπρια Πρωταθλήτρια “NAVIGATORS” αλλά και στις ομάδες “THE EAGLES” και “SHADOWS” για την κατάκτηση της 3ης και 4ης θέσης αντίστοιχα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Final Step B’ – C.B.F. Champions League

Final Step C’ – C.B.F. Champions League

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου συγχαίρει τους παίκτες όλων των ομάδων, για την αθλητοπρέπεια που επέδειξαν αλλά και την άψογη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια των αγώνων!

Θα ήταν παράλειψη μας να μη συγχαρούμε την Κυπριακή Ομοσπονδία Μπόουλινγκ και ειδικά την Οργανωτική Ομάδα με επικεφαλή τον Γιάννη Χ”Χαραλάμπους για την άψογη διοργάνωση.

Ευχαριστές προς τη διοίκηση και το προσωπικό του COSMIC Bowling Center για την πολύ καλή φιλοξενία.

Ντίνος Σοφοκλέους
Πρόεδρος Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in C.B.F. Champions League, Αγων. Περίοδος 2016-17, Δελτίο Τύπου, Διοργανώσεις Κ.Ο.ΜΠΟ., Παγκύπριες Διοργανώσεις, Παγκύπριο Πρωτάθλημα. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s