Βράβευση Αρίστων Αθλητών Δήμου Αμμοχώστου για το 2016.

Ο Δήμος Αμμοχώστου, τίμησε την Τετάρτη, 14 Iουνίου 2017, τους Αρίστους Αθλητές και Αθλήτριες της Αμμοχώστου για τις επιδόσεις τους για το 2016, καθώς και Αθλητικά Σωματεία της πόλης της Αμμοχώστου.

Τιμήθηκαν επίσης με ειδική βράβευση για τις επιτυχίες τους και τη μεγάλη τους προσφορά όχι μόνο στον αθλητισμό της Αμμοχώστου και της Κύπρου μας, αλλά και πέραν των μικρών μας συνόρων, παλιοί αθλητές.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη “Μικρή Σαλαμίνα” του Φίλιππου Γιαπάνη, στη Φασούλα, τιμήθηκαν οι αθλητές του σωματείου μας Μύρια Καστόρη και Γιάννος Κωνσταντίνου ως η κορυφαίοι του Ε.Σ.Μ.Α. σε ατομικό επίπεδο! Το σωματείο εκπροσώπησε στην εκδήλωση το μέλος του Δ.Σ. και ταμίας του σωματείου μας Αντώνης Λάμπρου.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας του Δήμου Αμμοχώστου κ.Ανδρέας Καζαμίας, καλωσόρισε τους τιμώμενους, ευχαριστώντας τους για τις τιμητικές διακρίσεις που χάρισαν στον τόπο μας. Ο Δήμαρχος Αμμοχώστου κ. Αλέξης Γαλανός, απυήθυνε χαιρετισμό τονίζοντας ότι στους δύσκολους αυτούς καιρούς της προσφυγιάς, η Αμμόχωστος έχει ανάγκη οι αυριανοί πολίτες της να έχουν ως πρότυπα τα χαρακτηριστικά των αθλητών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Κ.Ο.Ε. κ. Ντίνος Μιχαηλίδης και εκ μέρους του Κ.Ο.Α. ο κ. Στέλιος Στυλιανού, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό, καθώς επίσης και βουλευτές Αμμοχώστου, Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Αμμοχώστου, Πρόεδροι και μέλη Ομοσπονδιών, Πρόεδροι Σωματείων και Οργανώσεων κ.ά.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν ο Κ.Ο.Α. και η εταιρεία Ο.Π.Α.Π. Κύπρου ΛΤΔ, τους οποίους ο Δήμος Αμμοχώστου ευχαριστεί θερμά για την αρωγή τους.

Ειρήνη Καπλάνιου
Γεν. Γραμματέας Ε.Σ.Μ.Α.,

This entry was posted in Αγων. Περίοδος 2015-16, Ανακοινώσεις, Βραβεύσεις, Δήμος Αμμοχώστου, Εκδηλώσεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s