Ε.Σ.Μ.Α. ”ALL STAR Tournament” 2018

High Performance! Show Time! Stars in Action!

Ο Επαρχιακός Σύνδεσμος Μπόουλινγκ Αμμοχώστου διοργανώνει, στις εγκαταστάσεις του GALACTICA Bowling Center στη Λεμεσό, το “F.B.C. ALL STAR TOURNAMENT 2018”. Το 3ο All Star τουρνουά του σωματείου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14/3/2018 στις 7:15 μμ.

Στο διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι πρώτοι δώδεκα (12) μπόουλερ στον πίνακα των Averages της “PREMIER League” και οι πρώτοι δώδεκα (12) μπόουλερ στον πίνακα των Averages της “FRIENDS League”. Βασική προϋπόθεση για να έχει κάποιος δικαίωμα συμμετοχής είναι να έχει συμπληρώσει το 50% των παιχνιδιών που έχει δώσει μέχρι στιγμής η ομάδα του στο Πρωτάθλημα (υπάρχει πιο κάτω σχετική λίστα).

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραμείνουν υποχρεωτικά στο χώρο μέχρι και τη λήξη του διαγωνισμού. Σε περίπτωση που κάποιος αποχωρήσει, θα αποκλειστεί από το ALL STARS 2019 καθώς και από πιθανή επιλογή του στην επίλεκτη ομάδα του Ε.Σ.Μ.Α. της αγωνιστικής περιόδου 2018-19.

Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους στέλνοντας SMS στο τηλέφωνο 99687824 μέχρι αύριο Παρασκευή 9/3/2018 στις 12μμ. Σε διαφορετική περίπτωση θα επιλεγεί ο αμέσως επόμενος δικαιούχος.

PREMIER LIST          FRIENDS LIST

Ντίνος Σοφοκλέους
Πρόεδρος Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in All Stars Games, F.B.C. ALL STARS, FRIEND'S LEAGUE, Άλλες Διοργανώσεις, Αγων. Περίοδος 2017-18, Ανακοινώσεις, Διοργανώσεις Ε.Σ.Μ.Α., Προκηρύξεις, Pre-Game, PREMIER League. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s