Εκλογική Γενική Συνέλευση Κ.Ο.ΜΠΟ. – Μάιος 2018

Πραγματοποιήθηκε χτες Σάββατο 26 Μαίου 2018 η Γενική Συνέλευση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ.

Στα πλαίσια της συνέλευσης όπου ομόφωνα εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις, διεξήχθησαν και εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Νέος Πρόεδρος της Κ.Ο.ΜΠΟ. ανακυρήχθηκε ο Μάριος Νικολαίδης, ο οποίος παράλληλα είναι μέλος του προεδρίου της E.T.B.F., μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (World Bowling) αλλά και πρόεδρος των Μεσογειακών αγώνων μπόουλινγκ (MBC).

Τις υπόλοιπες θέσεις του Δ.Σ. κατέλαβαν οι Νεόφυτος Νεοφύτου (Αντιπρόεδρος), Κώστας Χ”Αντωνίου (Γεν. Γραμματέας), Γιάννης Χ”Χαραλάμπους (Οργανωτικός Γραμματέας) και Νικόλας Φασουλιώτης (Ταμίας).

Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. της Κ.Ο.ΜΠΟ.

Στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης και μετά από εισήγηση του Γεν. Γραμματέα, ο αποχωρήσας πρόεδρος Σόλωνας Σόλωνως, ανακηρύχθηκε παμψηφεί σε Eπίτιμο Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Σόλωνας υπηρετεί το Κυπριακό Μπόουλινγκ από το 1980, με διαφορετικές ιδιότητες (ως αθλητής, ως πρόεδρος Ε.Σ.Μ. Λευκωσίας, ως μέλος Δ.Σ. της Κ.Ο.ΜΠΟ., ως αντιπρόεδρος και πρόεδρος της Κ.Ο.ΜΠΟ.).

Το Δικοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας, συγχαίρει τους νεοεκλεγέντες και τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους. Εδώ οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο απελθόν Δ.Σ. της Κ.Ο.ΜΠΟ. και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο του Σόλωνα Σόλωνος, για τον άθλο που έχουν επιτελέσει τα τελευταία χρόνια και μετά το έτος (2012) ορόσημο για το Κυπριακό Μπόουλινγκ!

Ντίνος Σοφοκλέους
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in Αγων. Περίοδος 2017-18, Ανακοινώσεις, Γενικές Συνελεύσεις, Διοργανώσεις Κ.Ο.ΜΠΟ., Συγχαρητήρια. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s