Βράβευση Αρίστων Αθλητών Δήμου Αμμοχώστου για το 2017

Ο Δήμος Αμμοχώστου, τίμησε την Τετάρτη13 Iουνίου 2018, τους Αρίστους Αθλητές και Αθλήτριες της Αμμοχώστου για τις επιδόσεις τους για το 2017 καθώς και αθλητικά σωματεία της πόλης της Αμμοχώστου.

Το σωματείο μας εκπροσώπησαν στην εκδήλωση, ο πρόεδρος του σωματείου Ντίνος Σοφοκλέους, οι Κυριάκος Κωνσταντίνου και Κυριάκος Πιττάσιης εκ μέρους της ομάδας G-FORCE και οι Ευγένιος Ευσταθίου, Μάριος Φιλίππου, Κώστας Ασπρή και Χριστόφορος Μιχαηλούδης εκ μέρους της ομάδας TEAM GIANTS.

Η «Μικρή Σαλαμίνα» του Φίλιππου Γιαπάνη στη Φασούλα, ο υπέροχος αυτός χώρος που ευωδιάζει Αμμόχωστο, ήταν ο ιδανικότερος χώρος για να τιμηθούν με ειδική βράβευση, όσοι παλαιότεροι προσέφεραν τόσο στον αθλητισμό της Αμμοχώστου όσο και πέραν των συνόρων του νησιού μας.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι αθλητές που κατέκτησαν το 2017 μια από τις πρώτες έξι θέσεις σε ολυμπιακούς, παγκόσμιους, πανευρωπαϊκούς, κοινοπολιτειακούς και μεσογειακούς αγώνες, καθώς και παγκόσμιους φοιτητικούς αγώνες. Επίσης, αθλητές που κατέκτησαν το 2017, πρώτη θέση στους Α.Μ.Κ.Ε. και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων. Τέλος, ο άριστος σε επίδοση αθλητής και η άριστη σε επίδοση αθλήτρια του 2017, μετά από υπόδειξη κάθε σωματείου της Αμμοχώστου. Για το έτος 2017 τιμήθηκαν οι αθλητές του σωματείου μας Μύρια Καστόρη και Κυριάκος Πιττάσιης ως η κορυφαίοι του Ε.Σ.Μ.Α. σε ατομικό επίπεδο!

Σε ομαδικό επίπεδο τιμητικά έπαθλα έλαβαν το σωματείο μας Ε.Σ.Μ.Α. ως ο νικητής του “C.B.F. ALL STARS 2017”, η ομάδα G-FORCE ως νικήτρια του “Παγκυπρίου Κυπέλλου 2017” και η ομάδα “TEAM GIANTS” ως νικήτρια του “C.B.F. Summer Cup 2017”.

Τιμήθηκαν επίσης, οι μη εν ενεργεία ποδοσφαιριστές Γιαννάκης Μάντης (Ανόρθωση) και Τάκης Δαυίδ (Νέα Σαλαμίνα), οι πετοσφαιριστές Μάκης Κοντός (Ανόρθωση) και Άκης Αριστείδου (Νέα Σαλαμίνα), οι πετοσφαιρίστριες Χριστίνα Ερωτοκρίτου (Ανόρθωση) και Κούλα Σταύρου (Νέα Σαλαμίνα), οι Κοκής Μιχαηλίδης και Μάρω Χατζηχαμπή Χασάπη του ΓΣΕ. Παράλληλα τιμήθηκαν 0ι παλαίμαχοι της καλαθοσφαιρικής ομάδας της Ανόρθωσης πριν το 1974, το Σωματείο Πρόοδος Αγίου Λουκά Αμμοχώστου για την όλη του προσφορά στον αθλητισμό της Κύπρου, η πρωταθλήτρια για το 2017-2018 στην γυναικεία πετόσφαιρα ομάδα της Ανόρθωσης και η πρωταθλήτρια για το 2017-2018 στο πρωτάθλημα πετόσφαιρας παγκορασίδων ομάδα της Νέας Σαλαμίνας.

Αναμφίβολα δε θα μπορούσαν να μη βραβευθούν και τα παιδιά των ακαδημιών ποδοσφαίρου Νέας Σαλαμίνας και Ανόρθωσης (κλιμάκια Λεμεσού), των δύο μεγαλύτερων σωματείων του δήμου.

Χαιρετισμούς απεύθυναν, ο κ. Αντρέας Καζαμίας (Πρόεδρος της επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Αμμοχώστου), ο κ. Δαμιανός Χατζηδαμιανού (Ταμίας της ΚΟΕ)  εκ μέρους του Προέδρου της ΚΟΕ κ. Ντίνου Μιχαηλίδη, το μέλος του ΚΟΑ κ. Αντώνης Νικολαΐδης εκ μέρους του Προέδρου του ΚΟΑ, ο κ. Κώστας Χαμπιαούρη (εκπρόσωπος του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού), ο Δήμαρχος Αμμοχώστου κ. Αλέξης Γαλανός και ο  κ. Θεοδόσης Τσιόλας (Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου) εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν ο ΚΟΑ και η εταιρεία ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ,  τους οποίους ο Δήμος Αμμοχώστου ευχαρίστησε θερμά για την αρωγή τους.

Ντίνος Σοφοκλέους
Πρόεδρος Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in Άλλες Διοργανώσεις, Αγων. Περίοδος 2016-17, Βραβεύσεις, Δήμος Αμμοχώστου, Δελτίο Τύπου, Εκδηλώσεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s