Διαγωνισμός “Bowler Of The Month” 2018-19

Το Δ.Σ. του σωματείου, στα πλαίσια της προσπάθειας για δημιουργία έξτρα κινήτρων προς τα μέλη του, προχώρησε στη διοργάνωση του διαγωνισμού “Bowler Of The Month”.

Στα πλαίσια του Πρωταθλήματος του Ε.Σ.Μ.Α. “PREMIER BOWLING LEAGUE 2018-19” το οποίο διοργανώνεται από το σωματείο μας, παράλληλα διεξάγεται και διαγωνισμός με την ονομασία “Bowler Of The Month″.

Η Στατιστική Ομάδα του σωματείου, με τη στήριξη της τεχνογνωσίας της Οργανωτικής Ομάδας των τουρνουά SOFT, θα υπολογίζει τις επιδόσεις των παικτών στις στατιστικές κατηγορίες “Average Performance”, “Strike Percentage”, “Spare Success” και “Split Conversion”, από τις οποίες θα κερδίζονται βαθμοί το σύνολο των οποίων θα καθορίζει και το νικητή του συγκεκριμένου διαγωνισμού κάθε μήνα.

Ο διαγωνισμός έχει ξεκινήσει παράλληλα με την 1η αγωνιστική Πρωταθλήματος και βρίσκεται στην 3η αγωνιστική ημέρα. Κάθε μήνα η καταμέτρηση θα είναι ανεξάρτητη και θα αφορά μόνον τις αγωνιστικές του συγκεκριμένου μήνα. Ο νικητής κάθε μήνα θα κερδίζει ένα δωρεάν τρύπημα μπάλας ή μία δωρεάν επιδιόρθωση μπάλας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Οργανωτική Ομάδα
Σωματείου Ε.Σ.Μ.Α.

bottom line

This entry was posted in Bowler of the Month, Άλλες Διοργανώσεις, Αγων. Περίοδος 2018-19, Ανακοινώσεις, Διοργανώσεις Ε.Σ.Μ.Α., Πρωτάθλημα Ε.Σ.Μ.Α., Προκηρύξεις, PREMIER League. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s