Φιλανθρωπική Εκδήλωση ΣΚΕ Μέσα Γειτονιάς – Μάιος 2019

Βοηθώντας τους συνανθρώπους μας…

Ο Ε.Σ.Μ.Α. δείχνοντας για ακόμη μία φορά ευαισθησία και αποδεικνύοντας ότι πέραν από τις αθλητικές δραστηριότητες νοιάζεται και για τους συνανθρώπους μας, συμμετείχε με τρεις ομάδες στη φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε με επιτυχία το ΣΚΕ Μέσα Γειτονιάς, την Τετάρτη  15/5/2019 στο Galactica Bowling Center.

Το σωματείο μας εκπροσωπήθηκε επίσημα από την ομάδα της Ακαδημίας, αποτελούμενη από εφήβους αθλητές μας, καθώς και από μία ομάδα αποτελούμενη από μέλη του Δ.Σ. του σωματείου. Επιπλέον με ιδιωτική πρωτοβουλία μελών του σωματείου συμμετείχε και τρίτη ομάδα επιλέκτων.

Το Διοικητικό Συμβούλιου του σωματείου, συγχαίρει το ΣΚΕ και το Δήμο Μέσα Γειτονιάς για την πρωτοβουλία, το κανάλι “Lemesos TvNews” για την κάλυψη της εκδήλωσης καθώς και το Galactica για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον συντονιστή της εκδήλωσης και Αντιπρόεδρο της Κ.Ο.ΜΠΟ. Κο. Φύτο Νεοφύτου για την τιμητική πρόσκληση.

Ντίνος Σοφοκλέους
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in Αγων. Περίοδος 2018-19, Ανακοινώσεις, Δήμος Μέσα Γειτονιάς, Δελτίο Τύπου, Εκδηλώσεις, Φιλανθρωπικές Εκδηλώσεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s