Παγκύπριο Κύπελλο Κ.Ο.ΜΠΟ. 2018-19 – Αποτελέσματα

Παγκύπρια Κυπελλούχος η ομάδα μας
P.Kastoris Motors “KING PIN”

Διεξήχθηκε το Σάββατο 25/5/2019, στις εγκαταστάσεις του COSMIC Bowling Center στην Πάφο, το “Παγκύπριο Κύπελλο 2019” που διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Μπόουλινγκ. Το σωματείο μας εκπροσώπησαν οι ομάδες “P.Kastoris Motors KING PIN” (Κυπελλούχος) και “G.Gregoriou Cars G-FORCE” (Φιναλίστ).

Ακόμη μία διάκριση για το σωματείο μας, αυτή τη φορά από την επανασυσταθείσα ομάδα των “P.Kastoris Motors KINGPIN”, η οποία μετά από ‘διάλειμμα’ έξι χρόνων επανήλθε δυναμικά στην κορυφή του Κυπριακού Μπόουλινγκ κατακτώντας τον τίτλο της Κυπελλούχου Κύπρου!

Κερδίζοντας διαδοχικά στην προημιτελική φάση την G-FORCE (Ε.Σ.ΜΠΟ. Αμμοχώστου) και στην ημιτελική φάση τους NAVIGATORS (Ε.Σ.ΜΠΟ. Λεμεσού), προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό. Έχοντας για αντίπαλο την ομάδα ROCK N BOWL (RnB Bowlers Club), η οποία με τη σειρά της απέκλεισε στα ημιτελικά την ομάδα DANGEROUS TEAM (Ε.Σ.ΜΠΟ. Λευκωσίας), και παίζοντας στο μεγαλύτερο διάστημα του τελικού καλύτερα και πιο συγκεντρωμένα από την αντίπαλο, ανακηρύχθηκε σε Κυπελλούχος Κύπρου!

Η άλλη εκπρόσωπος του σωματείου μας “G.Gregoriou Cars G-FORCE”, δεν κατάφερε να διεκδικήσει κατάκτηση του τροπαίου, για 4η φορά στην ιστορία της, μιας και αποκλείστηκε νωρίς από τους KINGPIN.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου συγχαίρει τους παίκτες και των οκτώ ομάδων για την αγωνιστική τους παρουσία αλλά και την άψογη συμπεριφορά τους καθ’ ολη τη διάρκεια του τουρνουά!

Θερμά συγχαρητήρια για την ομάδα των KINGPIN που δικαιωματικά μπορούν να ονειρεύονται μεγαλύτερες επιτυχίες. Πολλά επίσης συγχαρητήρια στην ομάδα Rock N Bowl η οποία κατάφερε πανάξια, όχι μόνο να φθάσει στο μεγάλο τελικό αλλά και να κοντράρει στα ίσα το θεωρητικό φαβορί του αγώνα!

Ντίνος Σοφοκλέους
Πρόεδρος Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in C.B.F. Cup, Αποτελέσματα, Αγων. Περίοδος 2018-19, Δελτίο Τύπου, Διοργανώσεις Κ.Ο.ΜΠΟ., Παγκύπριες Διοργανώσεις, Παγκύπριο Κύπελλο, Post Game. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s