Παγκύπριο Πρωτάθλημα Κ.Ο.ΜΠΟ. 2019 – Αποτελέσματα

Πρωταθλητές οι NAVIGATORS (Ε.Σ.ΜΠΟ. Λεμεσού)
Δευτεραθλήτρια η G-FORCE (Ε.Σ.ΜΠΟ. Αμμοχώστου)
Τριταθλητές οι EAGLES (Ε.Σ.ΜΠΟ. Λεμεσού)

Διεξήχθη τo Σαββατοκυρίακο 1-2 Ιουνίου 2019, στις εγκαταστάσεις του COSMIC Bowling Center στην Πάφο, το “Παγκύπριο Champions League 2018-19” που διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Μπόουλινγκ.

Το σωματείο μας εκπροσώπησαν οι ομάδες “G-FORCE” (πρωταθλήτρια σωματείου), “KING PIN” (δευτεραθλήτρια) και “LEONTES B.T.” (τριταθλήτρια). Η παρουσία και των τριών ομάδων μας στην Τελική Φάση της Κυριακής (Top 6) αποτελεί από μόνη της πολύ μεγάλη επιτυχία και υπενθυμίζει σε όλους και για πολλοστή φορά,  γιατί το σωματείο μας αναγνωρίζεται ως το κορυφαίο στην Κύπρο.

Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μας “G-FORCE” για την κατάκτηση της 2ης θέσης αλλά και στους “LEONTES B.T.” (4η θέση) και “KINGPIN” (5η θέση) για την πορεία στη φετινή Παγκύπρια διοργανώση του “Champions League 2018-19”.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης στην Παγκύπρια Πρωταθλήτρια “NAVIGATORS”, αλλά και στις ομάδες “THE EAGLES” και “ANORTHOSIS” για την κατάκτηση της 3ης και 6ης θέσης αντίστοιχα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου συγχαίρει τους παίκτες όλων των ομάδων, για την αθλητοπρέπεια που επέδειξαν αλλά και την άψογη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια των αγώνων!

Θα ήταν παράλειψη μας να μη συγχαρούμε την Κυπριακή Ομοσπονδία Μπόουλινγκ και ειδικά τους Μάριο Νικολαίδη και Κώστα Μίτσιγκα για την όλη διοργάνωση.

Ευχαριστές προς τη διοίκηση και το προσωπικό του COSMIC Bowling Center για την πολύ καλή φιλοξενία.

Ντίνος Σοφοκλέους
Πρόεδρος Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in C.B.F. Champions League, Αποτελέσματα, Αγων. Περίοδος 2018-19, Δελτίο Τύπου, Διοργανώσεις Κ.Ο.ΜΠΟ., Κ.Ο.ΜΠΟ., Παγκύπριες Διοργανώσεις, Παγκύπριο Πρωτάθλημα, Post Game. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s