Ετήσια Γενική Συνέλευση Ε.Σ.Μ.Α. / Αναβολή

Ο Επαρχιακός Σύνδεσμος Μπόουλινγκ Αμμοχώστου ανακοινώνει τη μετάθεση της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του σωματείου, για την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019 στις 11:00 π.μ.

Στα πλαίσια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, η οποία θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Μέσα Γειτονιάς στη Λεμεσό, θα διεξαχθούν εκλογές για καταρτισμό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Σ.Μ. Αμμοχώστου.

Όσοι ενδιαφέρονται για θέση στο Δ.Σ. θα πρέπει να συμπληρώσουν το σχετικό έντυπο, το οποίο μπορούν να βρουν στην επίσημη Ιστοσελίδα κάτω από την κατηγορία ΑΙΤΗΣΕΙΣ καθώς επίσης και στον πίνακα ανακοινώσεων του σωματείου. Οι αιτήσεις θα πρέπει να παραδοθούν στον Ταμία του σωματείου, Αντώνη Λάμπρου, μέχρι την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 (7 μέρες πριν τη Γεν. Εκλ. Συνέλευση).

Σας υπενθυμίζουμε ότι σε προηγούμενη Γ.Σ. του σωματείου μας, αποφασίστηκε όπως η εκπροσώπηση κάθε ομάδας στις Γενικές Συνελεύσεις, από τουλάχιστον 2 άτομα μέλη της (πέραν των μελών που συμμετέχουν στο Δ.Σ.) είναι υποχρεωτική.

Δ.Σ.  Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in Άλλες Διοργανώσεις, Αγων. Περίοδος 2018-19, Αγων. Περίοδος 2019-20, Ανακοινώσεις, Γενικές Συνελεύσεις, Διοργανώσεις Ε.Σ.Μ.Α.. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s