Έφυγε από τη ζωή ο Δήμαρχος Αμμοχώστου Αλέξης Γαλανός

Το Σωμάτειο μας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη και τα θερμά του συλληπητήρια για τον χαμό του αξιότιμου Δημάρχου Αμμοχώστου και πρώην προέδρου της Βουλής κ. Αλέξη Γαλανού, ο οποίος απεβίωσε ξαφνικά χθες Δευτέρα, σε ηλικία 78 ετών.

Αμέσως μετά την εκλογή του στις Δημοτικές εκλογές του 2006, ο Αλέξης Γαλανός ηγήθηκε μεγάλης εκστρατείας συλλογής υπογραφών για επιστροφή στην πόλη της Αμμοχώστου και εφαρμογή των δεσμευτικών αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας, όσον αφορά την προτεραιότητα της Αμμοχώστου την οποία τα τουρκικά στρατεύματα μετέτρεψαν σε πόλη-φάντασμα.

Οι δύο τόμοι των 30.000 υπογραφών που συνελέγησαν, αποτελούν τη βάση μιας μεγάλης εκστρατείας διαφώτισης στο εξωτερικό που ανέλαβε ο Δήμος Αμμοχώστου, για τα δίκαια όλου του προσφυγικού κόσμου της Κύπρου.

Το βασικό όραμά του ήταν η επιστροφή όλων των Αμμοχωστιανών στη πόλη τους, στόχο που δυστυχώς δεν πρόλαβε να εκπληρώσει! Σε ευχαριστούμε για την πολύχρονη προσφορά σου!

Ντίνος Σοφοκλέους
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in Ανακοινώσεις, Δήμος Αμμοχώστου, Δελτίο Τύπου, Συλλυπητήρια / Condolences. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s