Ο αθλητισμός στα σχολεία / Μπόουλινγκ – Ενημέρωση

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 στις Πλάτρες, στους χώρους των παιδικών κατασκηνώσεων της Ομοσπονδίας Συνδέσμου Γονέων των δημοτικών σχολείων της Λεμεσού, παρουσίαση του αθλήματος μας στα παιδιά.

Εκ μέρους της Ομοσπονδίας παρευρέθηκε ο Αντιπρόεδρος, Νεόφυτος Νεοφύτου, ο οποίος είχε και την ευθύνη της παρουσίασης του αθλήματος.

Το σωματείο μας εκπροσώπησαν στην εκδήλωση η Μύρια Καστόρη (μέλος του Δ.Σ. και προπονήτρια των ακαδημιών του Ε.Σ.Μ.Α.) και ο Αντρέας Αντρέου (οργανωτικός στο Δ.Σ. του σωματείου).

Ο Ε.Σ.Μ.Α. στα πλαίσια επαναλειτουργίας της Ακαδημίας του σωματείου την τελευταία τετραετία, συμμετείχε στην εκδήλωση δίνοντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα σε δεκάδες παιδιά, να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές ερχόμενοι παράλληλα σε επαφή με το άθλημα του μπόουλινγκ, στηρίζοντας έτσι τις προσπάθειες της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουνγκ για προώθηση του αθλήματος μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ομοσπονδία Συνδέσμου γονέων δημοτικών σχολείων Λεμεσού, το αθλητικό γραφείο του Δήμου Λεμεσού καθώς και την Κυπριακή Ομοσπονδία Μπόουλινγκ, για την ευκαιρία που μας έδωσαν.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Αντιπρόεδρο της Κ.Ο.ΜΠΟ., Νεόφυτο Νεοφύτου, χωρίς τη στήριξη του οποίου, η πραγματοποίηση της όλης εκδήλωσης δε θα ήταν εφικτή.

Ντίνος Σοφοκλέους
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in Άλλες Διοργανώσεις, Αγων. Περίοδος 2018-19, Ακαδημία Ε.Σ.Μ.Α., Δήμος Λεμεσού, Δελτίο Τύπου, Εκδηλώσεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s