Εκλογές Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ (WB)

Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία για τον ίδιο αλλά και τιμή για το Κυπριακό Μπόουλινγκ, αποτελεί η εκλογή του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ, Μάριου Νικολαίδη στη θέση του Β’ Αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ (WB).

Η εκλογή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της διεξαγωγής του Παγκοσμίου κογκρέσου που έγινε την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2019 στο South Point Hotel στο Las Vegas των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η συγκεκριμένη εκλογική επιτυχία αναμφίβολα αποτελεί ανταμοιβή της εκτίμησης και αναγνώρισης που χαίρει ο Μάριος Νικολαίδης στους κόλπους, όχι μόνο του Ευρωπαικού Μπόουλινγκ αλλά και ανά το Παγκόσμιο.

Ενημερωτικά να αναφέρουμε ότι στο κονγκρέσο έλαβαν μέρος 58 ομοσπονδίες μέλη και δικαίωμα ψήφου είχαν 204 άτομα. Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας επανεκλέγει, για δεύτερη συνεχόμενη θητεία, ο Σείχης Talal Mohammad Al-Sabah. Στη θέση του Α’ Αντιπροέδρου εκλέγηκε ο Martin Faba. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Μάριος Νικολαίδης επικράτησε του ανθυποψηφίου του, Ulf Sjoblom με 82 έναντι 22 ψήφων.

Το Δ.Σ. του Επαρχιακού Συνδέσμου Μπόουλινγκ Αμμοχώστου συγχαίρει τον Μάριο Νικολαΐδη για την εκλογή και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του. Θερμά συγχαρητήρια επίσης στους υπόλοιπους εκλεγέντες.

Ντίνος Σοφοκλέους
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in Αγων. Περίοδος 2019-20, Ανακοινώσεις, Δελτίο Τύπου, Εκλογές / Elections, Παγκόσμια Ομοσπονδία, Συγχαρητήρια, World Bowling. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s