Τουρνουά “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΕΤΣΟΣ 2019” – Ελλάδα

Η καρδιά του Ε.Σ.Μ.Α. κτυπά και
στη Θεσσαλονίκη, Ελλάδα!

Έτοιμοι για ακόμη περισσότερες εμπειρίες…
Θεσσαλονίκη ερχόμαστε!

Αύριο Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019, αρχίζει το Πανευρωπαικό τουρνουά “DIMITRIS KARETSOS TOURNAMENT 2019”, το οποίο διοργανώνεται από τον Αθλητικό Σύλλογο Μπόουλινγκ Θεσσαλονίκης “Ο Μέγας Αλέξανδρος”, προς τιμή του Δημήτρη Καρέτσου ενός από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές μπόουλινγκ.

Σε πρόσφατη ανάρτηση της στη σελίδα του τουρνουά στο FaceBook, η Επιτροπή Διοργάνωσης του Dimitris Karetsos 2019, τον αποκάλεσε, “αδελφό”, φίλο, συναθλητή, δάσκαλο, τον κορυφαίο Έλληνα μπόουλερ. Αυτός ήταν για τους Έλληνες αθλητές και όλους όσους τον γνώρισαν προσωπικά, ο Δημήτρης Καρέτσος.

Ένα ελληνικό τουρνουά που αναπτύσσεται και “μεγαλώνει”. Την πρώτη χρονιά (2016), πάνω από 120 αθλητές/ριες και 17 squads το 2016. Σήμερα (2019), πάνω από 220 (αναμένεται) αθλητές/τριες και 28 squads! Νούμερα που δείχνουν ότι το συγκεκριμένο ελληνικό τουρνουά τείνει να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό τουρνουά.

Η Κυπριακή αποστολή αποτελούμενη από 16 άτομα ταξιδεύει την ερχόμενη εβδομάδα με σκοπό να τιμήσει τη μνήμη ενός μεγάλου μπόουλερ και να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται για να εξελιχθεί όντως το Dimitris Karetsos Tournament, σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό τουρνουά.

Από το σωματείο μας ταξιδεύουν οι αθλητές Μύρια Καστόρη, Κυριάκος Κωνσταντίνου, Λοίζος Σταύρου, Ραφαέλος Ευσταθίου, Μιχάλης Χ”Κωστή, Γιάννης Χριστοδούλου, Αντρέας Πιπερίδης, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης και Ντίνος Σοφοκλέους.

Κάποτε ο Φραγκλίνος Ρούζβελτ (32ος πρόεδρος των ΗΠΑ) είπε: “Πίστεψε πως μπορείς και έχεις διανύσει ήδη τη μισή διαδρομή”.  Το σωματείο μας, στηρίζει την όλη προσπάθεια και εύχεται καλή επιτυχία στη “Support Team” του τουρνουά καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ντίνος Σοφοκλέους
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in ESMA on TOUR, Άλλες Διοργανώσεις, Ατομικά Τουρνουά, Αγων. Περίοδος 2019-20, Ανακοινώσεις, Δελτίο Τύπου, Διαγωνισμοί / Competitions, Διεθνείς Διοργανώσεις, Εκδρομές, Ταξίδια στο εξωτερικό. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s