Τελετή βραβεύσεων Κ.Ο.ΜΠΟ. για τη σεζόν 2018-19

Πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου 2019, με μεγάλη επιτυχία στην αίθουσα ‘Μ’ του Παλιού Λιμανιού στη Λεμεσό, η τελετή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών και ομάδων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Με το πέρας της τελετής, η Κ.Ο.ΜΠΟ. δεξιώθηκε τους παρευρισκομένους προσφέροντας διάφορα εδέσματα και ποτά, σε μία όμορφη ατμόσφαιρα όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις και προτάσεις για το μέλλον του Κυπριακού μπόουλινγκ.

Παραθέτουμε, τις ομάδες και τους αθλητές, με τη σειρά που βραβεύτηκαν:

Για το θεσμό του Παγκυπρίου Κυπέλλου, βραβεύτηκαν το APOEL (Rock N Bowl Bowlers Club) ως φιναλίστ και η SIVISSIDIS CYPRUS KINGPING B.T. (Ε.Σ.ΜΠΟ. Αμμοχώστου) ως Κυπελλούχος Κύπρου.

Για το θεσμό του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος, βραβεύτηκαν οι EAGLES B.T. (Ε.Σ.ΜΠΟ. Αμμοχώστου / όταν κατέκτησαν το τρόπαιο αγωνίζονταν στον Ε.Σ.Μ.Λ.) ως τριταθλητές, η G.GRIGORIOU CARS G-FORCE (Ε.Σ.ΜΠΟ. Αμμοχώστου) ως δευτεραθλήτρια ομάδα και οι NAVIGATORS (Ε.Σ.ΜΠΟ. Λεμεσού) ως Πρωταθλήτρια Κύπρου.

Για το θεσμό του Super Cup ‘ROGIROS CHRISTOFIDIS’, βραβεύτηκαν οι NAVIGATORS (Ε.Σ.ΜΠΟ. Λεμεσού) ως φιναλίστ και η SIVISSIDIS CYPRUS KINGPING B.T. (Ε.Σ.ΜΠΟ. Αμμοχώστου) ως η νικήτρια του θεσμού.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Μπόουλινγκ τίμησε τον κ. Βασίλη Χαρτοφίλη ως επίσημο χορηγό της Εθνικής ομάδας της Κύπρου.

Οι αθλητές του Ε.Σ.ΜΠΟ. Αμμοχώστου Νάντια Ηροδότου και Νεοκλής Ηροδότου βραβεύτηκαν ως οι κορυφαίοι στην τελική κατάταξη του Ranking System της Εθνικής Κατηγορίας.

Το σωματείο μας (Ε.Σ.ΜΠΟ. Αμμοχώστου) βραβεύτηκε ως το κορυφαίο σωματείο την τελευταία τριετία στο θεσμό του Διασωματειακού Κυπέλλου All Stars της Κ.Ο.ΜΠΟ. Το κύπελλο παρέλαβε ο πρόεδρος του σωματείου.

Η Γιόλα Παστού (Rock N Bowl Bowlers Club) τιμήθηκε για την προσφορά της στην Εθνική ομάδα και τις διακρίσεις που έχει επιτύχει σε διεθνείς αγώνες.

Τα μέλη της Εθνικής ομάδας, Νάντια Ηροδότου (Ε.Σ.ΜΠΟ. Αμμοχώστου), Νίκη Σχίζα (Ε.Σ.ΜΠΟ. Λεμεσού), Νεοκλής Ηροδότου (Ε.Σ.ΜΠΟ. Αμμοχώστου), Θέος Αναστασίου (Rock N Bowl Bowlers Club) και Χρήστος Κουρτελίδης (προπονητής), τιμήθηκαν για την επιτυχημένη αγωνιστική παρουσία στους πρόσφατους Μεσογειακούς Αγώνες.

Οι αθλητές του Ε.Σ.ΜΠΟ. Αμμοχώστου, Κυριάκος Κωνσταντίνου και Ορέστης Παπαδόπουλος τιμήθηκαν για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο διαγωνισμό μικτών δυάδων στο πρόσφατο Πανευρωπαικό τουρνουά Balkans Challenge στη Σόφια.

Την βράβευση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος του Κ.Ο.Α. κ.Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο Βουλευτής ΔΗ.ΣΥ. Λεμεσού κ.Ευθύμιος Δίπλαρος, τα μέλη του Δ.Σ. του Κ.Ο.Α, Ανδρέας Μυλωνάς και Λεόντιος Τσέλεπος.

Είναι μεγάλο το αίσθημα περηφάνειας που νοιώθουμε, μιας και οι ομάδες και οι αθλητές μέλη μας σάρωσαν στην κυριολεξία τα βραβεία στη φετινή τελετή. Είναι όμως παράλληλα και τεράστια η ευθύνη που νοιώθουμε για συνέχιση του έργου που επιτελούμε με στόχο πάντοτε την προώθηση του αθλήματος που αγαπούμε αλλά και το μεγαλείο του σωματείου μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου συγχαίρει τους βραβευθέντες και τους εύχεται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες ενόψει και της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς. Συγχαίρει επίσης την Κυπριακή Ομοσπονδία Μπόουλινγκ και ιδιαίτερα τον αντιπρόεδρο κ.Νεόφυτο Νεοφύτου για την άψογη διοργάνωση.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Ανδρέα Χριστοφόρου για την παραχώρηση του τόσο πλούσιου φωτογραφικού υλικού.

Ντίνος Σοφοκλέους
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in Awards Ceremony, Άλλες Διοργανώσεις, Αγων. Περίοδος 2018-19, Αγων. Περίοδος 2019-20, Ανακοινώσεις, Διοργανώσεις Κ.Ο.ΜΠΟ., Εκδηλώσεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s