Διαγωνισμός “2nd Premier Doubles League 2019-20”

Το Δ.Σ. του σωματείου, στα πλαίσια της προσπάθειας για δημιουργία επιπλέον κινήτρων προς τα μέλη του και παράλληλα να προσδώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο επικείμενο Πρωτάθλημα , προχωρεί στη διοργάνωση του διαγωνισμού “2nd Premier Doubles League 2019-20” για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Στα πλαίσια του Πρωταθλήματος του Ε.Σ.Μ.Α. “PREMIER BOWLING LEAGUE 2019-20” το οποίο διοργανώνεται από το σωματείο μας, παράλληλα διεξάγεται και διαγωνισμός δυάδων με την ονομασία “2nd Premier Doubles League 2019-20″.

Συμμετοχή στο διαγωνισμό δικαιούνται όσοι μπόουλερς είναι επίσημα εγγεγραμμένα μέλη του Επαρχιακού Συνδέσμου Μπόουλινγκ Αμμοχώστου και αγωνίζονται στην “PREMIER BOWLING LEAGUE 2019-20”, μέχρι και την έναρξη της 1ης Αγωνιστικής.

Μετά από σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στην τελευταία συνεδρία του Δ.Σ. του σωματείου οι Δυάδες/Ομάδες έχουν ως ακολούθως.

ΔΥΑΔΕΣ / ΟΜΑΔΕΣ

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει παράλληλα με την 1η αγωνιστική Πρωταθλήματος. Οι κορυφαίες 6 δυάδες θα κερδίσουν δωρεάν διαμονή (1 βράδυ H/B), στη διήμερη εκδρομή που θα πραγματοποιήσει ο Ε.Σ.Μ.Α. στις Πλάτρες το Σαββατοκυρίακο 14-15 Δεκεμβρίου 2019.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ             ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Οργανωτική Ομάδα
Σωματείου Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in Doubles Competition, Άλλες Διοργανώσεις, Αγων. Περίοδος 2019-20, Ανακοινώσεις, Διαγωνισμός Δυάδων, Διαγωνισμοί / Competitions, Διοργανώσεις Ε.Σ.Μ.Α., PREMIER League. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s