Διαγωνισμός “4th F.B.C. STARS on Tour 2020”

Because We LOVE Bowling!
Because We LOVE Travelling!

Το Δ.Σ. του σωματείου, σε συνέχεια ενός θεσμού ο οποίος έχει πλέον καθιερωθεί και με στόχο πάντα την ανάπτυξη του αθλήματος στην Κύπρο αλλά και την αγωνιστική ανέλιξη των μελών του, προχωρεί στη διοργάνωση του διαγωνισμού “4th F.B.C. STARS on Tour 2020”, όπου δεκαπέντε (15) μέλη του Ε.Σ.Μ.Α. θα κερδίσουν επιχορηγήσεις επί του εκάστοτε εκδρομικού πακέτου!

Στα πλαίσια του καθιερωμένου πλέον ταξιδιωτικού προγράμματος του σωματείου, “Ε.Σ.Μ.Α. on ΤOUR“, μέσα στο έτος 2020 θα έχουμε για πρώτη φορά τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε σε τρεις (3) διαφορετικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς, όπου θα συνδυάσουμε συμμετοχή σε τουρνουά μπόουλινγκ και λίγες μέρες διακοπές μακριά από την καθημερινότητα!

Συμμετοχή στο διαγωνισμό “4th ESMA STARS on Tour 2020″ δικαιούνται όσοι μπόουλερς είναι επίσημα εγγεγραμμένα μέλη του Επαρχιακού Συνδέσμου Μπόουλινγκ Αμμοχώστου και αγωνίζονται στην “PREMIER BOWLING LEAGUE 2019-20” ή στην “FRIENDS BOWLING LEAGUE 2019-20”!

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 (19:00) πριν την έναρξη της 3ης Αγωνιστικής της PREMIER Bowling League.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ             ONLINE REGISTRATION

Οργανωτική Ομάδα
Πρωταθλημάτων Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in F.B.C. STARS on Tour, FRIEND'S LEAGUE, Άλλες Διοργανώσεις, Αγων. Περίοδος 2019-20, Ανακοινώσεις, Διαγωνισμοί / Competitions, Διοργανώσεις Ε.Σ.Μ.Α., Εκδρομές, Πρωτάθλημα Ε.Σ.Μ.Α., Προκηρύξεις, Ταξίδια στο εξωτερικό, PREMIER League. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s