Φιλανθρωπική Εκδήλωση Κ.Ο.ΜΠΟ – Δεκέμβριος 2019

Βοηθώντας τον συνάνθρωπο μας…

Μέσα στους ετήσιους στόχους, αλλά και στους σκοπούς του Ε.Σ.Μ.Α. από την ημέρα ίδρυσης του, είναι και η κοινωνική προσφορά προς το συνάνθρωπο, όπου και όποτε αυτό είναι εφικτό.

Στα πλαίσια αυτού, το σωματείο μας συμμετείχε στη φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε με επιτυχία η Κυπριακή Ομοσπονδία Μπόουλινγκ, σε συνεργασία με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο (κλιμάκιο Λεμεσού), την Τρίτη  17/12/2019 στο Galactica Bowling Center.

Το σωματείο μας, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας, εκπροσωπήθηκε επίσημα από μία ομάδα, αποτελούμενη από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου.

Η αντιπροσωπευτική ομάδα του Ε.Σ.Μ.Α.

Στη φωτογραφία οι Μάριος Νικολαίδης (Πρόεδρος Κ.Ο.ΜΠΟ.), Νεόφυτος Νεοφύτου (Αντιπρόεδρος Κ.Ο.ΜΠΟ.), Γιώργος Γρηγορόπουλος (εκ των διευθυντών τις εταιρίας Finestre Veneta Cousine) και Μιχάλης Χριστοφίδης (εκ μέρους του Αντικαρκινικού Συνδέσμου).

Το Διοικητικό Συμβούλιου του Ε.Σ.Μ.Α., συγχαίρει την Κ.Ο.ΜΠΟ. για την πρωτοβουλία,  την εταιρία Finestre Veneta Cousine ως επίσημο χορηγό της εκδήλωσης, το κανάλι “Lemesos TvNews” για την κάλυψη της εκδήλωσης καθώς και το Galactica για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον συντονιστή της εκδήλωσης και Αντιπρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ, Κο. Νεόφυτο Νεοφύτου για την εξαιρετική διοργάνωση.

Αγαπητέ Νεόφυτε το έργο που επιτελείς στο διάστημα που βρίσκεσαι στη θέση του αντιπροέδρου, είναι άξιο αναφοράς αλλά και πολλών συγχαρητηρίων.

Ντίνος Σοφοκλέους
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in Αγων. Περίοδος 2019-20, Ανακοινώσεις, Διοργανώσεις Κ.Ο.ΜΠΟ., Διοικητικό Συμβούλιο, Φιλανθρωπικές Εκδηλώσεις, Φιλανθρωπική Δράση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s