Τουρνουά Μπόουλινγκ ‘F.B.C. ALL STAR GAME 2020’

Show Time! Stars in Action! High Performance!

Ο Επαρχιακός Σύνδεσμος Μπόουλινγκ Αμμοχώστου διοργανώνει, στις εγκαταστάσεις του GALACTICA Bowling Center στη Λεμεσό, το “F.B.C. ALL STAR GAME 2020”.

Το 5ο All Star τουρνουά του σωματείου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5/2/2020, στο 2ο όροφο και θα αρχίσει στις 7:15 μμ.

Στο διαγωνισμό δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι πρώτοι δεκαπέντε (15) μπόουλερ στον πίνακα των Averages της “PREMIER League” και οι πρώτοι δεκαπέντε (15) μπόουλερ στον πίνακα των Averages της “FRIENDS League”. Βασική προϋπόθεση για να έχει κάποιος δικαίωμα συμμετοχής είναι να έχει συμπληρώσει το 50% των παιχνιδιών που θα έχει δώσει η ομάδα του στο Πρωτάθλημα (Friends μέχρι τη 10η Αγωνιστική και Premier μέχρι τη 12η Αγωνιστική).

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να παραμείνουν στο χώρο μέχρι και τη λήξη του διαγωνισμού. Σε περίπτωση που κάποιος αποχωρήσει, θα αποκλειστεί από το ALL STARS 2021 καθώς και από πιθανή επιλογή του στην επίλεκτη ομάδα του Ε.Σ.Μ.Α. της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ F.B.C. ALL STAR GAME 2020

Ντίνος Σοφοκλέους
Πρόεδρος Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in All Stars Games, F.B.C. ALL STARS, Friends Category, Ατομικά Τουρνουά, Αγων. Περίοδος 2019-20, Ανακοινώσεις, Διοργανώσεις Ε.Σ.Μ.Α., Κατηγορία 'Friends', Κατηγορία 'Premier', Προκηρύξεις, Premier Category. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s