Το 2ο φετινό 300άρι στον ΕΣΜΑ – Νεοκλής Ηροδότου (KingPin)

1ο Επίσημο 300άρι της σεζόν 2019-20 στον Ε.Σ.Μ.Α.

Στα πλαίσια του ψεσινού ντέρμπι κορυφής της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος “PREMIER BOWLING LEAGUE 2019-20, είχαμε την επίτευξη του τέλειου παιχνιδιού (300 κορύνες) από τον αθλητή Νεοκλή Ηροδότου της ομάδας “SIVISSIDIS CYPRUS KINGPIN B.T.”!

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Νεοκλής ξεκίνησε την ενασχόληση του με το μπόουλινγκ το 2007 στο Cosmic Bowling Center και από την τρίτη μόλις χρονιά (2010) στο χώρο του Κυπριακού μπόουλινγκ, αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της Εθνικής ομάδας της Κύπρου. Έχει περάσει τόσο από την Εθνική νέων, αλλά και από την Εθνική ανδρών.

Στα 13 χρόνια στο χώρο, είναι το 3ο (τρίτο) 300άρι που πετυχαίνει (1ο σαν μέλος του σωματείου μας). Δείτε στο VIDEO, την τελευταία μπαλιά του αθλητή.

Το διοικητικό συμβούλιο του Ε.Σ.Μ.Α. συγχαίρει θερμά τον αθλητή για την επιτυχία του και του εύχεται να πετύχει ακόμη περισσότερα 300άρια στην πολλά υποσχόμενη καριέρα του.

Ντίνος Σοφοκλέους
Πρόεδρος Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in Αποτελέσματα, Αγων. Περίοδος 2019-20, Ανακοινώσεις, Διοργανώσεις Ε.Σ.Μ.Α., Κατηγορία 'Premier', Πρωτάθλημα Ε.Σ.Μ.Α., Συγχαρητήρια, Perfect 300 Game, Premier Category, PREMIER League. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s