Τελετή βράβευσης κορυφαίων για τη σεζόν 2018-19

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Μέσα Γειτονιάς, η βράβευση των κορυφαίων αθλητών και ομάδων του σωματείου, που διακρίθηκαν κατά την Αγωνιστική Περιόδο 2018-19.

Ο Επαρχιακός Σύνδεσμος Μπόουλινγκ Αμμοχώστου σε μία σεμνή τελετή στην οποία παρεβρέθηκαν ως επίτιμοι προσκεκλημένοι, ο Πρόεδρος της Κ.Ο.ΜΠΟ. Κος Μάριος Νικολαίδης (κατέχει επίσης τις θέσεις του αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WB και μέλους του προεδρίου της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας ETBF), ο Κος Νεόφυτος Νεοφύτου (Αντιπρόεδρος της Κ.Ο.ΜΠΟ) , ο Κος Κώστας Κυριάκου (Πρόεδρος του Ε.Σ.ΜΠΟ. Λεμεσού) και ο Κος Γιώργος Τρύφωνος (Πρόεδρος του Ε.Σ.ΜΠΟ. Κερύνειας), τίμησε όσους αθλητές διακρίθηκαν κατά την περσινή σεζόν.

Όπως ανέφερε και στην ομιλία του ο πρόεδρος του σωματείου μας Ντίνος Σοφοκλέους, τα τελευταία χρόνια το σωματείο μας διακρίνεται ανελλιπώς τόσο σε ατομικό επίπεδο, με τη συνεχή συμμετοχή μελών μας στις Εθνικές Ομάδες όπως και σε ομαδικό επίπεδο με τη συνεχή κατάκτηση τίτλων από τις ομάδες μας.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε για τη φετινή πορεία της ομάδας της Ακαδημίας του σωματείου μας “ESMA ACADEMY POWER”, η οποία βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα της “FRIENDS Bowling League 2019-20” και την Ημιτελική Φάση του Κυπέλλου “NICOS CHARALAMBOUS FRIENDS CUP 2019-20”.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση τιμώντας έτσι τους διακριθέντες και να συγχαρεί θερμά όσους έχουν βραβευθεί.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Δήμο Μέσα Γειτονιάς για την παραχώρηση της αίθουσας αλλά και στον Αντιπρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ Κο Νεόφυτο Νεοφύτου για τη συνεχή βοήθεια και στήριξη προς τον Ε.Σ.Μ.Α.

Ντίνος Σοφοκλέους
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in Awards Ceremony, Αγων. Περίοδος 2018-19, Ανακοινώσεις, Βραβεύσεις, Δήμος Μέσα Γειτονιάς, Διοργανώσεις Ε.Σ.Μ.Α., Εκδηλώσεις, PRIZES Ceremony. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s