Επίσημη Ιστοσελίδα Ε.Σ.Μ.Α. – Σας ευχαριστούμε!

Μαζί ξεπεράσαμε τους 100,000 επισκέπτες!

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου μας τον Ιούνιο του 2014, προχωρήσαμε στη δημιουργία της δικής μας Ιστοσελίδας.

Το σωματείο μας έχει πλέον το επίσημο εκφραστικό του μέσο στο διαδίκτυο. Τα μέλη μας και οι φίλοι του μπόουλινγκ γενικότερα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα όλων των Τουρνουά ή Πρωταθλημάτων καθώς και γενικότερα για όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνει το σωματείο. Παράλληλα στην Ιστοσελίδα μας αναρτούνται όλες οι ανακοινώσεις του σωματείου αλλά και φωτογραφικό υλικό από τις διάφορες εκδηλώσεις μέσα στη χρονιά.

Με μεγάλη ικανοποίηση βλέπουμε τα μέλη και φίλους του σωματείου να έχουν αγκαλιάσει τη σελίδα με αποτέλεσμα, ψες Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020, ο αριθμός των επισκεπτών να έχει ξεπεράσει τους 100 χιλιάδες σε 5 1/2 χρόνια λειτουργίας!

Το συγκεκριμένο γεγονός μας γεμίζει χαρά, περηφάνια, ενθουσιασμό, αισιοδοξία αλλά ταυτόχρονα και μεγαλύτερη ευθύνη για συνέχιση της σκληρής δουλειάς.

Ντίνος Σοφοκλέους
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in Αγων. Περίοδος 2019-20, Ανακοινώσεις, Ιστοσελίδα / Website and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s