Σεμινάριο Προπονητικής – Ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο Προπονητικής για απόκτηση του “E.T.B.F. Certified Level II Coach” της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ, το οποίο διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Μπόουλινγκ, στις εγκαταστάσεις του Galactica Bowling Center στη Λεμεσό.

Την οργάνωση και επιμέλεια του εκπαιδευτικού σεμιναρίου, καθώς και την εκπαίδευση των συμμετεχόντων προπονητών ανέλαβε ο Κώστας Μίτσιγκας (E.T.B.F. Instructor).

Στο σεμινάριο συμμετείχαν οι δύο προπονητές της Ακαδημίας του σωματείου μας, Μύρια Καστόρη και Σίμος Καρμιώτης, οι οποίοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι και έτοιμοι να μεταφέρουν τις γνώσεις που αποκόμισαν, στα παιδιά της Ακαδημίας του σωματείου αλλά και σε όσα μέλη του Ε.Σ.Μ.Α. επιθυμούν να βελτιώσουν το παιχνίδι τους. Στο σεμινάριο έλαβαν επίσης μέρος, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Χρίστος Κουρτελλίδης και η Νίκη Σχίζα.

Το Δ.Σ. του σωματείου δηλώνει έτοιμο να στηρίξει με κάθε τρόπο τους δύο προπονητές μας οι οποίοι τα τελευταία 4 χρόνια έχουν προσφέρει πάρα πολλά και μάλιστα αφιλοκερδώς. Ένας από αυτούς τους τρόπους, είναι και η στελέχωση της προπονητικής ομάδας του Ε.Σ.Μ.Α. με νέο αίμα, με καινούργιους προπονητές οι οποίοι θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο “E.T.B.F. Certified Level 1 Coach” που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο, το τετραήμερο 10-13 Μαρτίου 2020.

Η ιστοσελίδα μας πιστή στην προσπάθεια της για προώθηση του αθλήματος μας, έδωσε το παρόν της καλύπτωντας το γεγονός. Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό πατώντας ΕΔΩ

Ντίνος Σοφοκλέους
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in Άλλες Διοργανώσεις, Αγων. Περίοδος 2019-20, Ανακοινώσεις, Διοργανώσεις ETBF, Διοργανώσεις Κ.Ο.ΜΠΟ., Ευρωπαική Ομοσπονδία, Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, Κ.Ο.ΜΠΟ., Ρεπορτάζ / Reportage, Σεμινάρια. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s