Εκδηλώσεις σωματείου για τον Μάρτιο 2020

Οπως όλοι γνωρίζουμε, ο Επαρχιακός Σύνδεσμος Μπόουλινγκ Αμμοχώστου στα 30 χρόνια παρουσίας του στα δρώμενα του Κυπριακού μπόουλινγκ έχει μία πλούσια δράση κυρίως στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά εξίσου ενδιαφέρουσα και εξωαγωνιστικά.

Στο πρόγραμμα/καλεντάρι του Μαρτίου 2020 συμπεριλαμβάνονται τέσσερις (4) εκδηλώσεις όπου ο Ε.Σ.Μ.Α. παρουσιάζεται ως διοργανωτής ή θα εκπροσωπηθεί από μέλη του σωματείου.

Χρονικά ομιλούντες, προηγείται η εκδρομή του σωματείου στα πλαίσια του “ESMA ON TOUR 2020” στην Αθήνα και κατ’ επέκταση του “FBC STARS ON TOUR 2020 / Stop 1” για συμμετοχή στο “KIVELOS ATHENS OPEN 2020”!

Ακολουθεί η συμμετοχή της επίλεκτης ομάδας του Ε.Σ.Μ.Α. στο “Διασωματειακό Πρωτάθλημα ALL STARS 2020” που διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Μπόουλινγκ και θα διεξαχθεί στο COSMIC Bowling Center στην Πάφο!

Την αμέσως επόμενη εβδομάδα ο Ε.Σ.Μ.Α. διοργανώνει το πρωτοποριακό για τα Κυπριακά δεδομένα και ιδιαίτερα ενδιαφέρον τουρνουά “ESMA Skills Challenge 2019-20” το οποίο θα διεξαχθεί στην έδρα του σωματείου, στο Galactica Bowling Center στη Λεμεσό!

Κλείνοντας τις δραστηριότητες για το μήνα Μάρτιο ο Ε.Σ.Μ.Α. διοργανώνει Τόμπολα για τα μέλη και φίλους του σωματείου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην “Disco Land” στο μεσοπάτωμα του Galactica Bowling Center στη Λεμεσό!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας, πιστό στις υποσχέσεις και τις διακυρήξεις, καταβάλει μεγάλη προσπάθεια ούτως ώστε ο Ε.Σ.Μ.Α. να είναι ενεργό σωματείο σε όλα τα επίπεδα! Η μπάλα πλέον είναι στα χέρια των μελών. Η επιτυχία και κατ’ επέκταση η καθιέρωση των εκδηλώσεων εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τη στήριξη που θα τύχουν από τα μέλη και φίλους του σωματείου μας.

Ντίνος Σοφοκλέους
Πρόεδρος Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in All Stars Games, C.B.F. ALL STARS, ESMA on TOUR, F.B.C. STARS on Tour, Ατομικά Τουρνουά, Αγων. Περίοδος 2019-20, Αγωνιστικό Πρόγραμμα, Ανακοινώσεις, Διαγωνισμοί / Competitions, Διεθνείς Διοργανώσεις, Διοργανώσεις ETBF, Πρόγραμμα Εκδηλώσεων, Τόμπολα / Bingo Night, Ταξίδια στο εξωτερικό, Τουρνουά Εξωτερικού, Kivelos Athens Open, Skills Challenge Events. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s