Γενική Εκλογική Συνέλευση Κ.Ο.ΜΠΟ. – Ιούλιος 2020

Πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα, Σάββατο 25 Ιουλίου 2020, η Γενική Συνέλευση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ.

Στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ¨Ευ Αγωνίζεσθαι¨ του Ολυμπιακού Μεγάρου στην Λευκωσία, εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις της Κ.Ο.ΜΠΟ. για το έτος 2019.

Παράλληλα διεξήχθησαν και εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Πρόεδρος της Κ.Ο.ΜΠΟ. επανεξελέγει ο Μάριος Νικολαίδης, ο οποίος είναι παράλληλα αντιπρόεδρος του World Bowling, μέλος του προεδρίου της E.T.B.F. (Ευρωπαική Ομοσπονδία Μπόουλινγκ), μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (World Bowling) αλλά και πρόεδρος των Μεσογειακών αγώνων (MBC).

Τις υπόλοιπες θέσεις του Δ.Σ. κατέλαβαν οι Κώστας Χ”Αντωνίου (Αντιπρόεδρος), Θάνος Νεοφύτου (Γεν. Γραμματέας), Νεόφυτος Νεοφύτου (Ταμίας) και Ντίνος Σοφοκλέους (Οργανωτικός Γραμματέας).

Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. της Κ.Ο.ΜΠΟ.

Το Δικοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας, συγχαίρει τους νεοεκλεγέντες και τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους. Παράλληλα οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο απελθόν Δ.Σ. της Κ.Ο.ΜΠΟ.

Ντίνος Σοφοκλέους
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in C.B.F. Elections, C.B.F. General Assembly, Αγων. Περίοδος 2020-21, Ανακοινώσεις, Γενικές Συνελεύσεις, Γενική Συνέλευση Κ.Ο.ΜΠΟ., Εκλογές / Elections, Εκλογές Κ.Ο.ΜΠΟ., Κ.Ο.ΜΠΟ.. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s