Σεμινάριο Προπονητικής ‘ETBF Certified Level 1 Coach’

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Μπόουλινγκ σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Μπόουλινγκ, ανακοινώνουν τη διοργάνωση σεμιναρίου Προπονητικής για απόκτηση του “E.T.B.F. Certified Level 1 Coach” της E.T.B.F.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τον Κώστα Μίτσιγκα (E.T.B.F. Instructor) και θα διαρκέσει δύο (2) Σαββατοκυρίακα, 10-11 και 24-25 Οκτωβρίου 2020.

Ο χώρος διεξαγωγής θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο και εφόσον συμπληρωθεί ο τελικός αριθμός των συμμετοχών. Το ωράριο θα είναι 09:00-18:00 με 1 ώρα διάλειμμα (13:00-14;00) για μεσημεριανό φαγητό. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη των σωματείων μελών της ΚΟΜΠΟ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στα 350 ευρώ ανά άτομο, νοουμένου ότι θα εξασφαλιστούν 5 συμμετοχές. Σε περίπτωση που δηλώσουν συμμετοχή περισσότερα άτομα συμμετοχή το κόστος θα μειωθεί αναλογικά.

Θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, ανάλογα με το πως εξελίσσεται η κατάσταση στην χώρα.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται αποδεκτές μέχρι την Τετάρτη 30/9/2020. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 99687824 (Πρόεδρος Ε.Σ.Μ.Α) και 96338288 (Οργανωτικός Ε.Σ.Μ.Α) για να δηλώσουν συμμετοχή.

Ντίνος Σοφοκλέους
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in Announcements, C.B.F. Announcement, Αγων. Περίοδος 2020-21, Ανακοινώσεις, Διοργανώσεις Κ.Ο.ΜΠΟ., Σεμινάρια, Seminars. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s