Παγκύπριες Ομαδικές Διοργανώσεις Κ.Ο.ΜΠΟ. 2019-20

Νταμπλούχοι Κύπρου οι NAVIGATORS

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Μπόουλινγκ διεξήγαγε, παρά τις μη ευνοικές συνθήκες, τις Παγκύπριες Ομαδικές διοργανώσεις, “C.B.F. Teams Tenpin Bowling CHAMPIONS LEAGUE 2019-20“ και “C.B.F. Cup-Winners CUP 2019-20”.

Στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα που διεξήχθει στο COSMIC Bowling Center στην Πάφο, το Σαββατοκυρίακο 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2020, το σωματείο εκπροσώπησαν οι ομάδες μας “SIVISSIDIS CYPRUS KINGPIN”, “G.GRIGORIOU CARS G-FORCE” και “EAGLES B.T.

Πρωταθλήτρια Κύπρου αναδείχθηκε η ομάδα των NAVIGATORS (Ε.Σ.ΜΠΟ. Λεμεσού) η οποία ολοκλήρωσε την τελική φάση (Final 6 Round Robbin) αήττητη, ενώ στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα τερμάτισαν οι ομάδες μας “SIVISSIDIS CYPRUS KINGPIN” και “EAGLES B.T.

Στις ειδικές βραβεύσεις των High Game Awards, η ομάδα του σωματείου μας “EAGLES B.T.” πήρε το 1ο βραβείο σκοράροντας 1048 κορύνες. Το H.G. ανδρών κέρδισε ο αθλητής μας Άριστος Αρίστου (EAGLES B.T.) με 268 κορύνες και το H.G. γυναικών η αθλήτρια μας Νάντια Ηροδότου (SIVISSIDIS CYPRUS KINGPIN) με 224 κορύνες!

Στο Παγκύπριο Κύπελλο που διεξήχθει στο GALACTICA Bowling Center στη Λεμεσό, το Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020, το σωματείο εκπροσώπησαν οι ομάδες μας “G.GRIGORIOU CARS G-FORCE” και “LEONTES B.T.”.

Κυπελλούχος του θεσμού ανακηρύχθηκε η ομάδα των NAVIGATORS (Ε.Σ.ΜΠΟ. Λεμεσού) κερδίζοντας στον τελικό την ANORTHOSIS (Rock N Bowl Bowlers Club) με σκορ 2105-1958 σε δύο παιχνίδια. Οι ομάδες μας έφθασαν μέχρι την Ημιτελική Φάση (G-FORCE Vs NAVIGATORS: 1970-2003, ANORTHOSIS Vs LEONTES B.T: 1853-1741.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου συγχαίρει τους παίκτες όλων των ομάδων, για την αθλητοπρέπεια που επέδειξαν αλλά και την άψογη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια των αγώνων! Ιδιαίτερα συγχαρητήρια προς την νταμπλούχο ομάδα των NAVIGATORS αλλά και στις ομάδες μας “SIVISSIDIS CYPRUS KINGPIN” και “EAGLES B.T.” για την κατάκτηση της 2ης και 3ης θέσης αντίστοιχα στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα.

Θερμά συγχαρητήρια στις ομάδες του Ε.Σ.Μ.Α. που τα έδωσαν όλα για ακόμη μία χρονιά στοχεύοντας τους δύο τίτλους. Έπαιξαν με αθλητοπρέπεια και πάθος, δείχνοντας στα παρκέ πόσο ανταγωνιστικό είναι το Πρωτάθλημα του σωματείου. Όταν στην τελική φάση του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος προκρίθηκαν 3 ομάδες και στα Ημιτελικά του Παγκυπρίου Κυπέλλου 2 ομάδες, δεν μπορείς παρά να είσαι περήφανος.

Θα ήταν παράλειψη μας να μη συγχαρούμε την Κυπριακή Ομοσπονδία Μπόουλινγκ και ειδικά τους Μάριο Νικολαίδη, Ντίνο Σοφοκλέους, Νεόφυτο Νεοφύτου και Αντρέα Αντρέου για την όλη διοργάνωση.

Ευχαριστές προς τις διοικήσεις και το προσωπικό των COSMIC Bowling Center και GALACTICA Bowling Center για την πολύ καλή φιλοξενία.

Ντίνος Σοφοκλέους
Πρόεδρος Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in C.B.F. Champions League, C.B.F. Cup, C.B.F. National Cup, Αποτελέσματα, Αγων. Περίοδος 2019-20, Διοργανώσεις Κ.Ο.ΜΠΟ., Παγκύπριες Διοργανώσεις, Παγκύπριο Κύπελλο, Παγκύπριο Πρωτάθλημα, Post Game. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s