Ευχές Χριστουγέννων / Christmas Wishes

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – MERRY CHRISTMAS

Αυτή η εποχή του χρόνου που οι περισσότεροι περιμένουν με ανυπομονησία, έφθασε! Χριστούγεννα. Ότι κι’ αν σημαίνουν για τον καθένα από μας και παρά τις δύσκολες και πρωτόγνορες στιγμές που περνά η ανθρωπότητα, ένα είναι βέβαιο: Η γιορτινή ατμόσφαιρα αργά ή γρήγορα θα μας ζεστάνει την καρδιά.

Ακόμα και το ίδιο το νόημα των Χριστουγέννων, σηματοδοτεί μια αχτίδα ελπίδας και βοήθειας προς το συνάνθρωπο. Εάν κάποιος δεν εργάζεται, δεν πληρώνεται και εξαντλούνται τα τρόφιμά του ή τα απαραίτητα μην αφήνετε εσάς ή τα παιδιά σας να στερηθούν το γιορτινό τραπέζι. Μην φοβηθείτε ή ντραπείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να βοηθήσουμε. Ας μην ξεχνάμε ότι στα 30 χρόνια του σωματείου είμαστε όλοι σαν μία γροθιά, σαν μία οικογένεια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Σ.Μ.Α. εύχεται σε όλα τα μέλη του σωματείου και τις οικογένειες αυτών καθώς και σε όλους τους συνανθρώπους μας, όπως αυτή η περίοδος προσφοράς στο συνάνθρωπο, να είναι η αρχή μίας καλύτερης ζωής!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
Δ.Σ. Ε.Σ.ΜΠΟ. Αμμοχώστου

This entry was posted in Announcements, Christmas Wishes, Αγων. Περίοδος 2020-21, Ευχές, Χριστουγεννιάτικες Ευχές. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s