Κατηγορία PREMIER – Τελετή Έναρξης 2021-22

Με μία σύντομη τελετή έναρξης, το βράδυ της Τετάρτης 6/10/2021, στις εγκαταστάσεις του ALIEN Bowling Center στο My Mall Limassol, ξεκίνησε η Αγωνιστική Περίοδος 2021-22 για την κατηγορία PREMIER.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με παρουσίαση των ομάδων που θα συμμετέχουν στην κατηγορία τη φετινή σεζόν. Η τελετή συνεχίστηκε με τη διεξαγωγή της κλήρωσης του Πρωταθλήματος “STELIOS PANAGIOTOU & SONS PREMIER LEAGUE 2021-22” στο οποίο θα λάβουν μέρος 9 ομάδες.

Το παρόν του στην εκδήλωση έδωσε και ο ιδιοκτήτης του ALIEN Bowling, Κος Ανδρέας Χατζημιτσής, ο οποίος καλωσορίζοντας τα μέλη του σωματείου μας ευχήθηκε να είναι όλοι υγιείς δηλώνοντας επίσης ότι από μέρους της διεύθυνσης θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να κυλήσουν όλα ομαλά.

Στα πλαίσια της τελετής έναρξης, τα μέλη/φίλοι του σωματείου είχαν την ευκαιρία να παίξουν μπόουλινγκ δωρεάν, αλλά και να διασκεδάσουν κερδίζοντας δωρεάν παιχνίδια μπόουλινγκ και διάφορα έπαθλα. Επίσης προσφέρθηκαν διάφορα σνακ και ποτά.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ PREMIER

Ευχαριστούμε όσα μέλη και φίλους του σωματείου στήριξαν έμπρακτα με την παρουσία τους την προσπάθεια του Δ.Σ. για μία πετυχημένη εκδήλωση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη διεύθυνση και το προσωπικό του ALIEN Bowling και του MARRONE ROSSO, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της όλης εκδήλωσης.

Ντίνος Σοφοκλέους
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in Announcements, Αγων. Περίοδος 2021-22, Αγωνιστικό Πρόγραμμα, Ανακοινώσεις, Διοργανώσεις Ε.Σ.Μ.Α., Κατηγορία 'Premier', Πρωτάθλημα Ε.Σ.Μ.Α., Τελετή Έναρξης, Premier Category, PREMIER League. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s