Λεμέσια 2021 / Βραβεύσεις Αρίστων Αθλητών και Ομάδων

Σε μια σεμνή τελετή ο Δήμος Λεμεσού βράβευσε και φέτος τους Άριστους Αθλητές και Ομάδες της πόλης και Επαρχίας Λεμεσού.

Η Τελετή Βράβευσης Αρίστων Αθλητών και Ομάδων που εντάσσεται στα “Λεμέσια 2021” πραγματοποιήθηκε στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού στην παρουσία του Δημάρχου Λεμεσού κ. Νίκου Νικολαΐδη, του Προέδρου του ΚΟΑ κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, καθώς και σημαντικών προσωπικοτήτων από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και αθλητικό χώρο.

Ως καλύτεροι αθλητές του Κυπριακού μπόουλινγκ για το 2021, αναδείχθηκαν οι Πρωταθλητές μας, Νίκη Σχίζα (Ε.Σ.ΜΠΟ. Λεμεσού) και Κυριάκος Κωνσταντίνου (Ε.Σ.ΜΠΟ. Αμμοχώστου).

Συγχαίροντας τους διακριθέντες αθλητές ο Δήμαρχος της πόλης κ. Νίκος Νικολαΐδης, υπέδειξε ότι τιμώντας τους άριστους αθλητές μας, τιμούμε τις αυθεντικές αξίες της κοινωνίας μας, τιμούμε και στηρίζουμε τον πολιτισμό μας, και μάλιστα σε μια περίοδο που ο πολιτισμός μας δέχεται πλήγματα από την έντονη κρίση αξιών και των έντονων φαινομένων διαφθοράς που μαστίζουν τον τόπο μας. Ο πολιτισμός και ο αθλητισμός, τόνισε ο κ. Νικολαΐδης,  είναι η ασπίδα της κοινωνίας μας από την κρίση, και οι τιμώμενοι είναι το δόρυ της κοινωνίας απέναντι στη σήψη και τη διαφθορά.

Η Τελετή Βράβευσης των αρίστων αθλητών/αθλητριών και ομάδων θεωρείται μια από τις πιο σημαντικές, αλλά και πιο ενδιαφέρουσες συνάξεις του αθλητικού κόσμου, τόνισε ο Πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος εκπροσώπησε τον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας. Τα βραβεία που απονέμονται σημείωσε ο κ. Μιχαηλίδης αποτελούν αναμφίβολα κινητήρια δύναμη και ηθική ανταμοιβή για τους αθλητές και τις αθλήτριες μας.

Στο δικό του χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Λεμεσού κ. Λοΐζος Μαυρουδής ανέφερε ότι τόσο η Επιτροπή όσο και το Αθλητικό Γραφείο του Δήμου, κατάφεραν μέσα από τη σκληρή δουλειά, η Λεμεσός να είναι πλέον στις προτεραιότητες  αυτών που βρίσκονται στα ψηλά δώματα του αθλητισμού. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση, είπε χαρακτηριστικά, από το να βλέπει κανείς τους στόχους και τα οράματα του να υλοποιούνται, ανοίγοντας διάπλατα δρόμους προσφοράς για το μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα «Λεμέσια», η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου, πραγματοποιήθηκαν φέτος στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την «Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού», τίτλο που κατέκτησε η Λεμεσός ανάμεσα σε δεκάδες άλλες υποψήφιες πόλεις της Ευρώπης.

Στην τελετή, την Κυπριακή Ομοσπονδία Μπόουλινγκ εκπροσώπησε ο ταμίας της Ομοσπονδίας, Νεόφυτος Νεοφύτου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας, συγχαίρει όλους τους βραβευθέντες αθλητές αλλά και τον Δήμο Λεμεσού για την όλη εκδήλωση. Τέτοιες εκδηλώσεις αναδεικνύουν τα ιδεώδη του αθλητισμού αλλά και ενδυναμώνουν το μήνυμα του ευ αγωνίζεσθαι.

Ντίνος Σοφοκλέους
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in Announcements, Awards Ceremony, Άλλες Διοργανώσεις, Αγων. Περίοδος 2020-21, Ανακοινώσεις, Βραβεύσεις, Δήμος Λεμεσού, Λεμέσια, Τελετές Βραβέυσεων. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s