Ετήσια Γενική Συνέλευση Ε.Σ.Μ.Α – Εκλογές νέου Δ.Σ.

Πραγματοποιήθηκε χτες, Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021, η Ετήσια Γενική Συνέλευση του σωματείου μας.

Στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, Δήμου Μέσα Γειτονιάς και μέσω της εκλογικής διαδικασίας όπως αυτή προβλέπεται στο Καταστατικό του σωματείου, προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Σ.Μ.Α.

Με το πέρας της Γενικής Συνέλευσης, ακολούθησε η 1η συνεδρία του νέου Δ.Σ. όπου καταρτίστηκε σε σώμα. Στη θέση του Προέδρου επανεξελέγει ο Ντίνος Σοφοκλέους. Τις υπόλοιπες θέσεις του Δ.Σ. κατέλαβαν οι Πανίκος Παναγιώτου (Αντιπρόεδρος), Μύρια Καστόρη (Γεν. Γραμματέας), Αντώνης Λάμπρου (Ταμίας), Αντρέας Χριστάκη Αντρέου (Οργανωτικός), Ήρα Παναγιώτου (Μέλος) και Αντρέας Πεγλιτσής (Μέλος).

Οι εκλεγέντες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ευχαριστούν τα μέλη του σωματείου για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο τους και υπόσχονται ότι θα δουλέψουν σκληρά και μεθοδικά με κύριο στόχο την πρόοδο και ενδυνάμωση του Ε.Σ.Μ.Α.

Παράλληλα στις προτεραιότητες μας θα είναι, από τη μία η προώθηση και ανάπτυξη του αθλήματος και η ενθάρρυνση ερασιτεχνών μπόουλερς στη γνώση, άθληση μέσω του Μπόουλινγκ και από την άλλη η διατήρηση και ενδυνάμωση των φιλικών σχέσεων μεταξύ των μελών μας αλλά και η σύσφιξη των σχέσεων μας με όλα ανεξαιρέτως τα σωματεία μπόουλινγκ στην Κύπρο.

Ντίνος Σοφοκλέους
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in Announcements, Αγων. Περίοδος 2021-22, Ανακοινώσεις, Γενικές Συνελεύσεις, Γενική Συνέλευση ΕΣΜΑ, Διοργανώσεις Ε.Σ.Μ.Α.. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s