Τελετή βραβεύσεων Κ.Ο.ΜΠΟ. για τη σεζόν 2019-20

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, Δήμου Μέσα Γειτονιάς, η τελετή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών και ομάδων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, στην τελετή παρευρέθηκε μειωμένος αριθμός ατόμων. Το παρόν τους έδωσαν, εκ μέρους της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ οι Μάριος Νικολαίδης (Πρόεδρος), Θάνος Νεοφύτου (Γεν. Γραμματέας) και Νεόφυτος Νεοφύτου (Ταμίας) και εκ μέρους των βραβευθέντων, οι εκπροσώποι των ομάδων.

Για το θεσμό του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος βραβεύτηκαν, οι “NAVIGATORS” (Ε.Σ.ΜΠΟ. Λεμεσού) ως Πρωταθλητές Κύπρου, και οι ομάδες του σωματείου μας “SIVISSIDIS CYPRUS KINGPIN” ως δευτεραθλήτρια και “EAGLES B.T” ως τριταθλητές. Η ομάδα των “EAGLES B.T”, πετυχαίνοντας 1048 κορύνες, βραβεύτηκε επίσης για το High Game του τουρνουά !

Οι ομάδες μας SIVISSIDIS CYPRUS KINGPIN και EAGLES B.T.

Σε ατομικό επίπεδο, οι αθλητές του σωματείου μας, Νάντια Ηροδότου (SIVISSIDIS CYPRUS KINGPIN) και Άριστος Αρίστου (EAGLES B.T) βραβεύτηκαν γιατί πέτυχαν τα High Game της διοργάνωσης, σε γυναίκες (224) και άντρες (268) αντίστοιχα.

SIVISSIDIS CYPRUS KINGPIN
(183,3 Avg / 1047 H.G / 9 Νίκες – 1 ήττα)

EAGLES B.T.
(175,5 Avg /  1048 H.G / 8 Νίκες – 2 Ήττες)

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η τρίτη ομάδα του σωματείου μας “G.GREGORIOU CARS G-FORCE” κατέλαβε την 4η θέση σε σύνολο δώδεκα ομάδων.

Για το θεσμό του Παγκυπρίου Κυπέλλου βραβεύτηκαν, ως Κυπελλούχος η “NAVIGATORS” (Ε.Σ.ΜΠΟ. Λεμεσού) και Φιναλίστ η “ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ” (RnB Bowlers Club).

Για το θεσμό του “Super Cup ΡΟΓΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ” βραβεύτηκαν, ως νικήτρια η “NAVIGATORS” (Ε.Σ.ΜΠΟ. Λεμεσού) και φιναλίστ η “ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ” (RnB Bowlers Club).

Σε ατομικό επίπεδο βραβεύτηκαν οι Βαγγέλης Κανής (Πρωταθλητής Κύπρου στην κατηγορία αντρών) και Νίκη Σχίζα (Πρωταθλήτρια Κύπρου στην κατηγορία γυναικών), η ανάδειξη των οποίων έγινε μέσω των αγώνων της Εθνικής Κατηγορίας. Επίσης ο Βαγγέλης Κανής βραβεύτηκε και για την επιτυχία του τέλειου παιχνιδιού (300άρι). Για τη συγκεκριμένη σεζόν, η επιλογή των παικτών της Εθνικής Κατηγορίας είχε γίνει από την επιτροπή Εθνικών Ομάδας της Κ.Ο.ΜΠΟ.

Είναι ιδιαίτερο το αίσθημα περηφάνειας που νοιώθουμε, μιας και οι ομάδες και οι αθλητές μέλη μας διακρίθηκαν για ακόμη μία χρονιά στις Παγκύπριες διοργανώσεις, είναι όμως παράλληλα και τεράστια η ευθύνη που νοιώθουμε για συνέχιση του έργου που επιτελούμε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου συγχαίρει τους βραβευθέντες και τους εύχεται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες ενόψει και της τρέχουσας αγωνιστικής χρονιάς. Συγχαίρει επίσης την Κυπριακή Ομοσπονδία Μπόουλινγκ για την όλη διοργάνωση.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Δήμο Μέσα Γειτονιάς, για την παραχώρηση της αίθουσας του Πολιτιστικού Κέντρου, για τους σκοπούς της τελετής βραβεύσεων.

Ντίνος Σοφοκλέους
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in Announcements, Awards Ceremony, C.B.F. Champions League, C.B.F. Cup, C.B.F. National Cup, C.B.F. Super Cup, Αγων. Περίοδος 2019-20, Βραβεύσεις, Διοργανώσεις Κ.Ο.ΜΠΟ., Παγκύπριες Διοργανώσεις, Παγκύπριο Κύπελλο, Παγκύπριο Πρωτάθλημα, Ρεπορτάζ / Reportage, Συγχαρητήρια, Super Cup Game, SUPER CUP Κ.Ο.ΜΠΟ., Super Cup Ρογήρος Χριστοφίδης. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s